Opel zakelijke lease

Voor ondernemers een ideale oplossing

Rijd een nieuwe Opel voor een vaste prijs per maand

Als ondernemer wil je geen omkijken hebben naar je wagenpark. Daarom is een Opel personen- of bedrijfswagen zakelijk leasen voor jou de ideale oplossing. Met zakelijke lease van Hedin Automotive heb je als ondernemer of zzp’er veel zekerheid en krijg je van ons een complete service. Lease je zakelijk een auto of bestelwagen bij Hedin Automotive, dan betaal je een vast bedrag per maand dat gebaseerd is op Full Operational Lease. 

Opel zakelijk leasen uit voorraad

Wil je snel wegrijden in je nieuwe zakelijke leaseauto? Ga dan voor een Opel  uit voorraad  Wij hebben vaak een groot aantal rijk uitgeruste Opel modellen op voorraad. Het grootste voordeel van het leasen van een nieuwe Opel uit voorraad is dat deze modellen scherper geprijsd zijn dan nieuw te configureren Opels. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Daarnaast zijn nieuwe Opels uit voorraad direct leverbaar, dus heb je niet te maken met lange levertijden. Voor welke Opel ga jij?

OPEL BUSINESS UITVOERINGEN

In een auto van de zaak breng je heel wat tijd door. Dus als het om jouw nieuwe auto gaat, wil je het beste voor jezelf. De keuze voor Opel is nu nog makkelijker met de speciaal ontwikkelde uitvoeringen voor de zakelijke markt: de Opel Business en Business Executive. Deze uitvoeringen, boordevol luxe opties, zijn toegespitst op de wensen van de zakelijke rijder. Dat betekent standaard een zeer rijke uitrusting voor een extra scherpe leaseprijs. Ontdek welke Opel modellen Business en Business Executive uitvoeringen hebben. 

Opel modellen met Business uitvoeringen

Opel Astra Sport Tourer - model - page image
Nieuw

Opel Astra Sports Tourer


De veelzijdige Opel Astra Sports Tourer.

Opel Astra - model - page image
Vernieuwd!

Opel Astra


Stijlvol, innovatief en betrouwbaar: dat is de nieuwe Opel Astra.

Opel Mokka Electric - model - page image

Opel Mokka Electric


De ruime en comfortabele crossover van Opel nu 100% elektrisch.

De verschillende vormen van zakelijk leasen

 
Full operational lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van full operational lease, dan betaal je een vast bedrag per maand om de auto te gebruiken, zonder dat je eigenaar wordt van de auto. Hedin Automotive blijft juridisch en economisch gezien eigenaar van de leaseauto. Dit betekent dat Hedin Automotive alle eventuele financiële risico’s van jou overneemt en jij geen omkijken naar je auto hebt. Dit is dan ook de meest voorkomende vorm van zakelijk leasen.

Voordelen van operational lease van Hedin Automotive:

 • Je hoeft niet te investeren in de aanschaf van een leaseauto
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • Je hebt geen verzekering nodig op naam van jouw bedrijf
 • Je behoudt de opbouw van schadevrije jaren
 • Je hebt geen omkijken naar reparaties en onderhoud
 • Je hebt niet het risico dat de inruilwaarde bij verkoop tegenvalt
 • Je hebt geen omkijken naar de eventuele administratie
 • Je rijdt altijd in een nieuwe en representatieve auto.
 
Financial lease

Kies je voor zakelijke lease op basis van financial lease, dan koop je de auto als het ware op afbetaling en is de auto aan het einde van de contractperiode van jou. De aankoopsom van de auto wordt gefinancierd, waardoor je de auto niet in één keer hoeft te betalen, maar in maandtermijnen, waardoor je ruimte overhoudt voor andere investeringen.

Het aanschaffen van een auto met behulp van financial lease wordt door de Belastingdienst gezien als een investering in jouw bedrijf. Hierdoor profiteer je direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Met financial lease van Hedin Automotive financier je een auto voor 100% exclusief BTW. Ook geniet je van deze unieke voordelen: 

 • Je bepaalt zelf de looptijd van het contract
 • De liquiditeitspositie van jouw bedrijf wordt niet aangetast
 • De rente- en afschrijvingskosten trek je fiscaal af
 • Je hebt fiscaal voordeel voor een auto met een grijs kenteken of voor beroepsvervoer
 • Je hebt de mogelijkheid om de maandelijkse kosten te verlagen door het aanbieden van een inruilauto
 • Je combineert Financial Lease extra voordelig met een autoverzekering of onderhoudscontract van Hedin Automotive.

Wat is er inbegrepen bij Zakelijke Lease?

Kies je voor zakelijke lease bij Hedin Automotive dan kies je voor een uitgebreide service. In het leasecontract zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

 • Rente en afschrijving
 • Allrisk verzekering
 • Vervangend vervoer na 24 uur
 • Houderschapsbelasting
 • Ongevallenverzekering inzittenden
 • Europese pechhulp
 • Onderhoud en reparaties.

Opel Zakelijke Lease bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een zakelijke lease oplossing die bij jouw situatie en organisatie past. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag of ontdek onze zakelijke lease modellen uit voorraad.

Veelgestelde vragen over het zakelijk leasen van een Opel

Welke Opel modellen kan ik zakelijk leasen?

Opel heeft een gevarieerd aanbod modellen en wij kunnen ze allemaal leveren met zakelijk lease. De Opel Business en Business Executive uitvoeringen zijn voor de zakelijke markt extra interessant. Deze modellen zijn zeer rijk uitgerust en aantrekkelijk geprijsd. 

Kan ik ook een Opel uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste modellen die je met zakelijk lease kan rijden voor een scherpe maandprijs. Bekijk gemakkelijk online onze voorraad.

Wat zijn de voordelen van het zakelijke leasen van een Opel?

Met zakelijke lease rijd je in een nieuwe, comfortabele Opel voor een vast bedrag per maand. Je krijgt een hoop kwaliteit zonder hoge kosten. 

Vragen? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over zakelijke leasen? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?