Private lease acties

Profiteer tijdelijk van de LeaseDeals bij Hedin Automotive.

LeaseDeals bij Hedin Automotive

Ben jij op zoek naar een nieuwe lease auto? Dan zijn de LeaseDeals van Hedin Automotive perfect voor jou! Onze speciaal geselecteerde modellen zijn snel leverbaar, zodat jij binnen no-time achter het stuur van je nieuwe droomauto kunt zitten.

Met een uitgebreide selectie van auto's en een korte looptijd vanaf slechts 24 maanden, is er altijd een aanbod dat bij jouw budget past. Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en rijd binnenkort rond in jouw nieuwe leaseauto.

Let op, deze actie duurt tijdelijk dus wacht niet te lang. Grijp nu je kans en rijd binnenkort trots rond in een rijk uitgeruste auto voor een voordelige prijs.

Ruime keuze aan modellen
Direct beschikbaar
Korte looptijden

Onze LeaseDeals

Je LeaseDeal niet gevonden? Geen zorgen

Bekijk hieronder een aantal private lease modellen met een scherp leasetarief.

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen

Wat is een LeaseDeal?

De LeaseDeals van Hedin Automotive zijn extra scherp geprijsde voertuigen met een aantrekkelijk maandtarief. Direct uit voorraad leverbaar. 

Wat is de looptijd van een LeaseDeal?

Tot het einde van het jaar kan je profiteren van de LeaseDeals actie. 

Welke kosten zijn inbegrepen bij een LeaseDeal?

Met een Hedin Automotive LeaseDeal hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor onderhoud, verzekeringen of afschrijving. Deze kosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen. Alleen de kosten voor benzine hoef je nog zelf te betalen.

Welke verschillende modellen zijn beschikbaar als LeaseDeal?

De LeaseDeals bestaan uit een gevarieerd aanbod van verschillende modellen. Denk aan de Ford Kuga, Renault Megane e-Tech, Mercedes-Benz A-klasse Star Edition en de Opel Corsa.