LeaseDeals bij Hedin Automotive

Met onze LeaseDeals is er altijd een aanbod dat bij jou past binnen elk budget. Onze speciaal geselecteerde modellen zijn snel leverbaar, waardoor je snel achter het stuur van je nieuwe droomauto kunt kruipen. De uitgebreide selectie is extra aantrekkelijk door de korte looptijd. Je leaset een auto al vanaf 12 maanden.

Ruime keuze aan modellen
Direct beschikbaar
Korte looptijden

Onze LeaseDeals

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
 
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen

Wat is een LeaseDeal?

De LeaseDeals van Hedin Automotive zijn extra scherp geprijsde voertuigen met een aantrekkelijk maandtarief. Direct uit voorraad leverbaar.

Wat is de looptijd van een LeaseDeal?

De looptijd van een LeaseDeal is naar wens te bepalen. Je leaset al een auto vanaf 12 maanden.

Welke kosten zijn inbegrepen bij een LeaseDeal?

Met een Hedin Automotive LeaseDeal hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten voor onderhoud, verzekeringen of afschrijving. Deze kosten zijn bij het maandbedrag inbegrepen. Alleen de kosten voor benzine hoef je nog zelf te betalen.

Welke verschillende modellen zijn beschikbaar als LeaseDeal?

De LeaseDeals bestaan uit een gevarieerd aanbod van verschillende modellen. Denk aan de compacte Kia Picanto, ruime Citroen C3 of elegante Fiat 500.