Keurmerk private lease

Privé leasen met zekerheid bij Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft het Keurmerk Private Lease

Het Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om een betrouwbaar privé leasecontract af te sluiten. Als een product van een leasemaatschappij het keurmerk heeft, dan weet je dat je veilig, verantwoord en vertrouwd een auto leaset. De voorwaarden zijn in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld. Deelnemers met het keurmerk doen helder en eerlijk zaken. 

Vijf zekerheden bij Hedin Automotive private lease

Keurmerk Private Lease is hét kwaliteitskeurmerk om veilig, verantwoord en vertrouwd een auto privé te leasen. Bedrijven, zoals Hedin Automotive, die het keurmerk dragen bieden je de volgende vijf zekerheden: 

  • Eerlijke voorwaarden
  • Compleet product
  • Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  • Veertien dagen bedenktijd
  • Zekerheid bij klachten

Kijk voor meer informatie over het keurmerk op www.keurmerkprivatelease.nl.

Op de pagina Voorwaarden Private Lease vind je alle documenten overzichtelijk bij elkaar.

Veelgestelde vragen over het Keurmerk Private Lease

Hoe herken ik of het product voldoet aan de eisen vanuit Stichting Keurmerk Private Lease?

Wanneer het product voldoet aan alle eisen en normen zoals bepaald door Stichting Private Lease, dan vind je de logo’s van het Keurmerk terug op alle offerte- en contract documenten. Wanneer het product van de aanbieder is gecertificeerd door de Stichting Keurmerk Private Lease, dan vind je deze terug op de website van de stichting. Daarnaast ontvang je bij elk Private Lease aanbod de Algemene Voorwaarden Private Lease zoals opgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease.

Wat doet Stichting Keurmerk Private Lease?

Stichting Keurmerk Private Lease beschermt jou als consument. Door het keurmerk weet je bij welke partij je veilig en verantwoord een auto kunt leasen.