Vind je private leaseauto bij Hedin Automotive

Hedin Automotive heeft een grote voorraad nieuwe auto's waar je direct in weg kunt rijden. Kies je ervoor om één van deze auto’s privé te leasen dan rijd je niet alleen snel, maar ook zonder zorgen. Voor een vast bedrag per maand rijd je een nieuwe auto, waar alles bij in zit. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Private leaseauto’s op voorraad

Opzoek naar een nieuwe of tweedehands private leaseauto? Dan zit je bij Hedin Automotive goed. Wij hebben een grote voorraad nieuwe auto’s en occasions klaar staan, zodat jij direct kunt wegrijden. Wij hebben nieuwe en gebruikte private leaseauto’s van bijvoorbeeld Kia, Opel, Renault, Volvo, Ford en Mercedes-Benz. Daarnaast kun je kiezen voor een hybride of elektrische auto, of een auto met een verbrandingsmotor. Onze tweedehands private leaseauto’s zijn jong gebruikte auto’s met weinig kilometers op de teller en zijn goedkoper om te leasen dan nieuwe auto’s. Vind het model dat bij je past en vraag direct een offerte voor een private leasecontract aan!

Private lease van Hedin Automotive

Met een private leasecontract van Hedin Automotive ben je verzekerd van zorgeloos rijden. Je betaalt een vast maandbedrag, waardoor de kosten van je nieuwe auto heel inzichtelijk zijn. Je bepaalt zelf de looptijd en de kilometrage van je leasecontract en de kosten voor de verzekering, reparatie en het onderhoud van jouw nieuwe of tweedehands private leaseauto zijn volledig gedekt. Wil je meer informatie over private lease van Hedin Automotive? Neem gerust contact met ons op.