Een elektrisch auto leasen voor de beste prijs

We maken langzaam met z’n allen de stap naar een duurzamere toekomst met elektrisch rijden. Het leasen van een elektrische auto is dan ook erg populair bij zowel particulier als ondernemers en zzp’ers. Bij Hedin Automotive hebben wij een ruime voorraad elektrische leaseauto’s en scherpe aanbiedingen.

Lees verder voor meer informatie of vindt direct jouw elektrische leaseauto. Heb je vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

De voordelen van een elektrische auto of bedrijfswagen leasen

Duurzaam
Elektrisch rijden is duurzaam, zeker als je de auto oplaadt met groene stroom.

Betaalbaar

Elektrisch laden in goedkoper dan het tanken van benzine of diesel. Ook heeft een elektrische auto minder onderhoud nodig en zijn er aantrekkelijke (belasting)voordelen waarvan werkgevers- en nemers profiteren.

Rijcomfort en gemak

Een elektrische auto is standaard een automaat, trekt vloeiend op en is heel stil. Daarnaast laadt hij op wanneer jij werkt of slaapt – dat scheelt weer tijd! 

Waarom kies je voor elektrisch leasen bij Hedin Automotive?

Je profiteert van een groot aanbod aan scherp geprijsde leaseauto’s en bedrijfswagens. Zowel op voorraad als nieuw te bestellen. Je betaalt bij ons een eerlijke maandelijkse all-in prijs voor een contract dat je zelf samenstelt. Daarnaast heeft Hedin Automotive meer dan 60 vestigingen door heel Nederland en is dus altijd dichtbij. Handig wanneer jouw wagen toe is aan onderhoud of een bandenwissel nodig heeft.

Een elektrisch wagenpark voor jouw bedrijf

Overweeg je jouw wagenpark te verduurzamen? Goede keuze! De inzet van elektrische leaseauto’s en/of bedrijfswagens is een uitstekende investering in je MVO-beleid en dé oplossing voor milieuvriendelijke mobiliteit. We geven graag advies over verschillende duurzame oplossingen. Bijvoorbeeld de keuze in elektrische auto's, financiering, beheer, onderhoud en verzekeringen.

Geef jouw wens door via het contactformulier en we nemen vrijblijvend contact met je op voor het bespreken van de mogelijkheden!

Mijn leaseauto

Log in en regel alle zaken rondom jouw leaseauto of wagenpark.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, opmerking of bent je op zoek naar informatie? Wij helpen je graag! Via het onderstaande contactformulier kun je gemakkelijk jouw vragen aan ons stellen. Het voordeel van dit formulier is dat wij direct alle gegevens hebben om jouw vraag snel te kunnen beantwoorden.
 

Veelgestelde vragen over elektrisch leasen

Wat is de bijtelling van een elektrische auto?

De bijtelling van een elektrische auto in 2020 is 8%. Je betaalt geen wegenbelasting en kan je een beroep doen op subsidies.

Hoe ver kan je rijden met een elektrische auto?

Hoe ver je kan rijden met een elektrische auto hangt af van het merk en model, maar is normaal gesproken wel lager dan bij een normale auto. Dagelijks woon-werkverkeer in Nederland is met een elektrische auto uitstekend haalbaar.

Wat zijn de meest populaire elektrische leaseauto’s van Hedin Automotive?

De negen meest populaire elektrische leaseauto’s van Hedin Automotive zijn de:

  • Volkswagen e-up
  • Volkswagen e-Golf
  • Kia Soul EV
  • Nissan Leaf
  • Renault ZOE
  • Opel Ampera-e
  • BMW i3
  • Citroën C-Zero
  • Tesla Model S