Private lease een gloednieuwe Citroën voor een vast bedrag per maand

Met Citroën private lease via Hedin Automotive kun je zorgeloos rijden voor een vast bedrag per maand. Alles is namelijk inbegrepen: een all risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud én reparatie. Je rijdt al een gloednieuwe Citroën vanaf € 369 per maand. Je hoeft dan alleen nog maar te tanken. 

Wanneer je een Citroën wilt private leasen kun je je huidige auto bij Hedin Automotive inruilen. Je krijgt dit bedrag dan direct op je rekening. Wil je weten wat hij waard is? Gebruik onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd!

Bekijk hieronder de verschillende Citroën private lease modellen en profiteer direct van onze lage private leasetarieven. Vraag vrijblijvend een proefrit aan in een model naar keuze, vraag een offerte aan of kom voor meer informatie langs in een van onze Citroën-vestigingen. Liever direct wegrijden? Bekijk dan de voorraad.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Welke Citroën modellen kan ik private leasen bij Hedin Automotive?

Citroen - C3 Aircross SUV - private lease - page image

Citroën C3 Aircross SUV


De ideale SUV voor zowel binnen als buiten de stad.

Private lease een nieuwe of tweedehands Citroën uit voorraad

Wil jij het liefst zo snel mogelijk wegrijden in jouw Citroën private leaseauto? Kies dan voor een model uit onze voorraad. De Citroëns zijn vaak rijk uitgerust en extra scherp geprijsd. Bekijk onze voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit of een op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan voor een Citroën naar keuze!

Voordelen van private lease

  • Onbezorgd rijden tegen een scherpe maandprijs
  • Jij zorgt voor de brandstof, wij zorgen voor de rest
  • Inkoopvoordeel en de uitstekende service van Hedin Automotive
  • Je investeert niet zelf in een nieuwe auto
  • Geen onverwachte onderhoudskosten
  • Geen restwaarde risico

Bovendien ontvang je bij het afsluiten van een private leasecontract contant geld voor jouw huidige auto!

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:  

Motorrijtuigenbelasting
Onderhoud en reparatie
Vervanging van banden bij normale slijtage
All-Risk autoverzekering
Ongevallen inzittendenverzekering
Verhaalrechtsbijstand (verkeer)
Vervangend vervoer na 72 uur
24/7 pechhulp

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Een Citroën private lease je bij Hedin Automotive

Voor het private leasen van een nieuwe of tweedehands Citroën zit je bij Hedin Automotive goed. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale leaseauto en stemmen het leasecontract volledig af op jouw wensen. Jij bepaalt zelf de looptijd en de kilometrage, waardoor je zelf invloed hebt op het te betalen maandbedrag. Daarnaast kun je bij ons rekenen op zekerheid. Zo voeren wij het Keurmerk Private Lease, waardoor je altijd veilig, verantwoord en vertrouwd bij ons leaset.

Meer weten over private lease, de verschillende mogelijkheden of wil je een proefrit maken? Neem vrijblijvend contact op via het contactformulier of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen.