Private lease een gloednieuwe Peugeot voor een vast bedrag per maand

Heb je je oog laten vallen op een Peugeot 208, 308 of 508? Of een van de elektrische modellen van Peugeot? Kies voor private lease van Hedin Automotive en rijd al vanaf € 400 per maand in een nieuwe of jong gebruikte Peugeot naar keuze. Alle kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekering zijn inbegrepen.

Profiteer van onze scherpe private leasetarieven en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen met behulp van onze online taxatietool.

Vind hieronder de Peugeot bij je past en maak een afspraak voor een proefrit of bereken jouw leasetarief en vraag vrijblijvend een offerte aan. Liever direct wegrijden? Bekijk dan onze actuele voorraadmodellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Welke Peugeot modellen kan ik private leasen?

Peugeot 408 private lease - page image
Nieuw

Peugeot 408


Rijd als één van de eersten in de nieuwe Peugeot 408 Plug-in Hybrid First Edition.

Rijd nu een E-2008 voor de prijs van de E-208!

Wil je een auto private leasen en wil je een ruime auto voor een aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Tijdelijk bieden wij de Peugeot e-2008 met Active Pack aan voor de prijs van de e-208 met Active Pack. Zo rijd je voor dezelfde prijs van €505 per maand een grotere auto. Geniet van een hogere instap, ruimer interieur én grotere kofferbak voor dezelfde prijs!

Vergelijk de modellen in onze showroom en kom langs bij een Peugeot-dealer van Hedin Automotive bij jou in de buurt voor een proefrit of vrijblijvend advies!

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Motorrijtuigenbelasting
Onderhoud en reparatie
Vervanging van banden en reparatie
Allrisk-verzekering
Ongevallen inzittendenverzekering
Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
Vervangend vervoer na 72 uur
24/7 pechhulp

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Peugeot private lease bij Hedin Automotive

Heb je interesse in private lease? We helpen je graag bij het vinden van de ideale Peugeot als leaseauto. Je kiest zelf de looptijd en het kilometrage en betaalt een vast bedrag per maand voor een gloednieuwe Peugeot. Bij Hedin Automotive kun je rekenen op zekerheid. Wij voeren het Keurmerk Private Lease waardoor je altijd veilig, verantwoord en vertrouwd een auto bij ons leaset.

Vraag nu eenvoudig een offerte aan voor het model dat jij op het oog hebt of bekijk onze actuele voorraad met Peugeot modellen die je direct kunt private leasen.

Veelgestelde vragen over Peugeot private lease

Wat kost het privé leasen van een Peugeot?

Dat verschilt uiteraard per gekozen model, looptijd en kilometrage. Je kunt bij ons al een Peugeot leasen vanaf grofweg € 400 per maand.

Welke Peugeot modellen kan ik private leasen?

Bij ons kun je vrijwel iedere Peugeot private leasen. Ook modellen uit voorraad of Peugeot occasions.

Mag er iemand anders in mijn Peugeot private leaseauto rijden?

Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Ik wil mijn huidige auto inruilen voor een Peugeot private leaseauto. Kan dat?

Ja, dat kan. Omdat wij met Hedin Automotive veel automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou vaak ook nog de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe Peugeot.

Betaal ik bijtelling bij een private leaseauto?

Bijtelling is alleen van toepassing als jouw werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat je het contract privé afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.