Zorgeloos genieten van je Subaru

Met Subaru private lease kun je zorgeloos genieten van een nieuwe Subaru. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een all risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Je hoeft alleen nog zelf te tanken bij jouw favoriete tankstation. 

Vast maandbedrag
Een gloednieuwe Subaru
Geen leeftijdslimiet
Geen onverwachte kosten

Private leasen uit voorraad

Subaru private lease staat voor betrouwbaarheid, service en genieten van het beste dat Subaru te bieden heeft. Bekijk onze volledige voorraad gemakkelijk online. Grote kans dat we jouw perfecte Subaru al bij ons in showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen. Heb je vragen of ben je op zoek naar een specifiek model? Wij helpen je graag. 
 

TIP! Ervaar Subaru

Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Een auto uitkiezen behoort vaak tot een van de lastigste aankoopbeslissingen. Vreemd is dat zeker niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, de keuzemogelijkheden zijn groot en de verkeerde aankoop geeft veel zorgen. Wij helpen je graag met de ideale proefrit, zo weet je zeker dat een Subaru bij je past. Het idee is simpel. Je geeft aan hoe de ideale proefrit eruit ziet en wij gaan aan de slag! Wij regelen de juiste auto('s) en plannen de elementen voor de proefrit. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om een proefrit te maken met een caravan/trailer.

Hedin Automotive - Jouw Subaru specialist

Hedin Automotive heeft een officiële Subaru Dealer vestiging in Amersfoort waarmee de regio midden Nederland wordt bediend, maar ook ver daarbuiten weten onze klanten onze servicegerichte aanpak en passie voor het prachtige merk te waarderen. 

Steeds meer klanten kiezen bij ons voor Subaru private lease, omdat je voor een vast bedrag per maand zorgeloos de weg op kan. Een combinatie van de beste prijs, zekerheid en de mooiste auto's.

Bekijk de vestiging

Meer over Subaru private lease

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Subaru Private Lease

Welke modellen van Subaru zijn beschikbaar als private lease?

Op dit moment is het mogelijk om de XV, Forester en Outback te private leasen tegen aantrekkelijke tarieven. Benieuwd naar de actuele mogelijkheden? Bekijk hier onze voorraad. Natuurlijk kunnen we ook een nieuwe Subaru bestellen die volledig voldoet aan je specifieke wensen. 

Wat is er allemaal inbegrepen bij Subaru private lease?

In de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het gebruik van de auto, waaronder:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • All-risk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage € 450,-)
  • OIV (ongevallen-inzittenden-verzekering)
  • Verhaalsrechtsbijstand (Verkeer)
  • Vervangend vervoer na 72 uur
  • 24h pech hulp
  • Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

De kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen gelden voor eigen rekening, zoals bijvoorbeeld de kosten van brandstof, parkeren en wassen van de auto.