Banden vervangen van je leaseauto

Plan online een afspraak.

Banden vervangen

Het vervangen van banden wordt geregeld door jouw dealer. Indien de diepte van het profiel van een band 2 mm of minder is, mag deze worden vervangen. De reserveband zal, tenzij dit een zogenaamde thuiskomer is, als vervangingsband gebruikt worden. De beste band van de vier banden onder de auto zal hierna als reserveband gebruikt worden.

Maak gemakkelijk online een afspraak

Wanneer er winterbanden in het leasecontract zijn opgenomen, kunnen wij deze voor jou laten monteren. Montage van winterbanden doen wij vanaf 1 november en het omwisselen van zomerbanden moet voor 1 april plaatsvinden. Maak voor het wisselen van je banden eenvoudig online een afspraak bij de gewenste vestiging. 

Vragen over je banden?

Heb je nog vragen over het plaatsen van banden onder je leaseauto? Neem contact op met Driver Care van Hedin Automotive. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via (020) 658 3980 of per e-mail: drivercare@hedinautomotive-lease.nl

Veelgestelde vragen over banden

Waar kan ik de banden laten vervangen van mijn leaseauto?

Je biedt je auto gewoon aan bij de dealer voor het wisselen van banden, want Hedin Automotive staat voor one-stop-shopping. Dit geldt ook voor reparaties en ander onderhoud.

Is het mogelijk om winterbanden op te nemen in het leasecontract?

Ja dat is mogelijk. Lees onze voorwaarden of neem contact op met een van de onze lease-adviseurs.