Leaseauto overnemen

Houd je leaseauto wanneer je contract is afgelopen

Wil jij je leaseauto overkopen?

Wanneer je leasecontract afloopt maar je gewend bent geraakt aan het comfort van je leaseauto, is het mogelijk om je auto over te nemen. Bij Hedin Automotive begrijpen we hoe fijn het is om je auto door en door te kennen. Zo ga je altijd met een vertrouwd gevoel de weg op. Wij maken graag een voorstel voor overname van je auto. Als je zelf geen interesse hebt in het houden van je auto, maar iemand in je familie of vriendenkring wel, is het mogelijk om ons voorstel met hem of haar te delen. 

Meer informatie over het overnemen

Acht tot tien weken voordat je leasecontract afloopt, ontvang je de optie om de auto over te nemen. Wanneer je het formulier hebt ingevuld krijg je van ons een scherp geprijsd aanbod. Dit is geheel vrijblijvend. Je zit dus nog nergens aan vast! 

Voor meer informatie neem contact op met het Hedin Automotive Lease Driver Care team tel: 020 658 3980 of drivercare@hedinautomotive-lease.nl

Veelgestelde vragen over leaseauto overnemen

Kan ik mijn leaseauto van Hedin Automotive overnemen wanneer mijn contract afloopt?

Ja, je kan je leaseauto overnemen wanneer je contract afloopt. Je ontvangt hierover acht tot tien weken voor het einde van je contract een bericht.

Kan iemand uit mijn familie of vriendengroep mijn auto overnemen?

Ja, iemand uit jouw familie of vriendengroep kan de auto overnemen. Het is mogelijk om het aanbod dat wij je doen te delen met vrienden of familie.