Schade aan je leaseauto

Schade aan je leaseauto is nooit prettig maar het kan elke bestuurder overkomen. Ook met een leaseauto. Om het schadeproces zo soepel mogelijk te laten verlopen,  begeleiden we je bij de gehele afwikkeling. 

Schade melden bij Hedin Automotive Lease

Volgens de polisvoorwaarden moet iedere schade binnen 24 uur gemeld worden bij Hedin Automotive. Autoschade kan binnen kantooruren telefonisch gemeld worden via telefoonnummer (020) 658-3980. Bij eenzijdige schade kan je de schade ook online melden.  

Wanneer er een tegenpartij bij de schade is betrokken, is online schade melden niet mogelijk. Beide partijen moeten dan een Schade Aangifte Formulier (SAF) invullen en ondertekenen. Vergeet niet de achterzijde van het formulier in te vullen. De formulieren moeten binnen 48 uur na het ontstaan van de schade naar ons te worden opgestuurd. Is de tegenpartij niet bekend? Doe dan aangifte bij de politie. Stuur een kopie van het proces-verbaal naar ons op. 

Autodiefstal melden bij Hedin Automotive Lease

Bij diefstal van je auto bel je gelijk de politie. Neem nadat je aangifte het gedaan bij de politie contact op met onze schadeafdeling via (020) 658 3980. Buiten kantoortijden kan je ook bellen met Hedin AutomotiveAssistance op (020) 658 3993. Bij Hedin Automotive staan we altijd voor je klaar. 

Meld eenvoudig je schade online

Auto-inbraak leaseauto melden bij Hedin Automotive

  • Om inbraak te voorkomen kan je verschillende voorzorgsmaatregelen nemen:
  • Laat geen waardevolle spullen achter in de auto
  • Verwijder het radiofrontje en/of navigatiesysteem wanneer je de auto verlaat
  • Controleer altijd goed of alle deuren op slot zijn
  • Hedin Automotive kan glasfolie op bepaalde autoruiten plakken. Dit hindert inbrekers omdat de ruit zo minder snel breekt.

Ben je toch slachtoffer van auto-inbraak? Doe dan direct aangifte bij de politie. Meld de inbraak ook bij onze schadeafdeling. Stuur een kopie van het proces-verbaal samen met een ingevuld schadeformulier naar het adres onderaan deze pagina.

Veelgestelde vragen over schade en diefstal

Hoe meld ik schade als de tegenpartij is doorgereden of zich niet heeft gemeld?

In dat geval moet je ook aangifte doen bij de politie. Stuur het proces-verbaal mee met de rest van de formulieren zoals hierboven staat uitgelegd.

Hoe kan ik diefstal van mijn leaseauto melden bij Hedin Automotive?

Als je aangifte hebt gedaan bij de politie kan je contact met ons opnemen via (020) 658 3980. Buiten kantoortijden kan je contact opnemen via (020) 658 3993.

Hoe kan ik schade door inbraak aan mijn leaseauto melden bij Hedin Automotive?

Als je aangifte hebt gedaan bij de politie kan je contact met ons opnemen via (020) 658 3980. Stuur een kopie van het proces-verbaal mee.