Private lease een gloednieuwe Fiat 

Hieronder vind je de populairste Fiat modellen om te private leasen. Met private lease rijd je in een nieuwe Fiat tegen een vaste, lage all-in prijs per maand. Je hoeft alleen nog maar te tanken.

Ontdek de verschillende private lease modellen, bekijk onze actuele voorraad of vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan.

Een vast maandbedrag
All-risk verzekering
Vaak de goedkoopste oplossing
Een gloednieuwe Fiat

Fiat private lease modellen

fiat-500C-Sport

Fiat 500C


De luxe uitvoeringen van de Fiat 500C leasen tegen unieke kortingen!

Ultra flexibel private leasen met BeFree van Fiat!

Wil jij een nieuwe Fiat 500 Hybrid of Fiat 500E private leasen? Kies voor BeFree van Fiat en private lease met extra veel vrijheid. Zo kies je voor een leasecontract van maximaal 48 maanden en behoud je de optie om na 6 maanden het contract te beëindigen, zonder extra kosten. 
Profiteer tijdelijk van een bijzonder scherpe prijs en lease al vanaf €279 per maand. Kies je voor de Fiat 500E? Vraag dan overheidssubsidie aan en betaal je slechts €399 per maand all-in voor een volledig elektrische leaseauto! 

Kom naar een van onze Fiat-vestigingen voor meer informatie over de BeFree private lease actie en maak vrijblijvend een proefrit. 

Fiat private lease voorraad

Wil je snel rijden in een nieuwe Fiat? Grote kans dat we jouw Fiat 500, 500C, Panda, 500X of Tipo al bij ons in de showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar een extra rijk uitgerust model. Bekijk de gehele voorraad online en vraag gemakkelijk een proefrit of op jouw wensen afgestemde leaseofferte aan. Natuurlijk is het mogelijk om een auto in te ruilen. Je ontvangt het inruilbedrag gestort op jouw rekening.
 

Meer informatie over Fiat private lease?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Fiat private lease

Mogen er andere mensen in mijn Fiat rijden als ik deze privé lease?

Ja dat mag! Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Kan ik mijn huidige auto inruilen voor Fiat private lease?

Ja, dat is geen probleem! Doordat wij met Hedin Automotive veel automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou vaak ook nog de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe Fiat.

Hoe wordt beoordeeld of Fiat private lease voor mij haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een private lease contract financieel verantwoord is vind er een (verplichte) financiële toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.

De toetsing vind plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het private lease product. Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld.

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.