Vind je bedrijfswagen leaseauto bij Hedin Automotive

Op zoek naar een kleine, middelgrote of grote bedrijfswagen? Ontdek onze voorraadmodellen en rijd snel weg in een bestelbus naar keuze. Door deze auto te leasen via Hedin Automotive rijd je voor een vast bedrag per maand een nieuwe auto en heb je geen zorgen wanneer je auto onderhouden of gerepareerd moet worden. 

Grote voorraad nieuwe en tweedehands bedrijfswagens uit voorraad leasen

Hedin Automotive heeft een groot aanbod van nieuwe en tweedehands bedrijfswagens op voorraad staan. Deze kun je direct leasen, waardoor je snel weer door kunt met ondernemen. Je hebt de keuze uit nieuwe of jong gebruikte bestelbussen en bedrijfswagens en je kunt kiezen uit elektrisch, benzine of diesel. Wij bieden bedrijfswagens aan van bijvoorbeeld Mercedes-Benz, Fiat, Ford, Opel en Renault en er is ruime keuze aan kleuren en uitvoeringen. Vind de wagen die bij je past en vraag direct een offerte aan voor een goedkoop leasecontract van Hedin Automotive!

Een bedrijfswagen leasen uit voorraad bij Hedin Automotive

Met een leasecontract van Hedin Automotive rijd je een nieuwe of tweedehands bedrijfswagen voor een vast bedrag per maand en kun je zorgeloos ondernemen. De kosten voor verzekering, reparatie en onderhoud zijn namelijk gedekt, je ontvangt vervangend vervoer na 24 uur en krijgt Europese pechhulp. Lees er alles over bedrijfswagen lease op onze informatiepagina of neem contact met ons op. We helpen je graag bij het vinden van een passende lease-oplossing.