Zorgeloos genieten in je nieuwe Volvo met private lease

Met Volvo private lease van Hedin Automotive kun je zorgeloos genieten van je Volvo. Met ons uitgebreide private lease aanbod is er voor ieder wat wils. Alles is inbegrepen: een all risk verzekering, de wegenbelasting, onderhoud en reparatie. Je hoeft alleen nog zelf te tanken bij het station naar keuze.

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie weten wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Kies hieronder het model dat bij je past en profiteer direct van lage private leasetarieven. Vraag vrijblijvend een proefrit of offerte aan of kom voor meer informatie langs in een van onze Volvo-vestigingen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Volvo private lease actiemodellen

Wil je meer weten over Volvo private lease?

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

De voordelen van Volvo private lease bij Hedin Automotive

All Risk verzekerd

Jouw Volvo is altijd all-risk verzekerd, wie er ook in rijdt, je hoeft je geen extra ongevallen inzittendenverzekering of rechtsbijstandsverzekering af te sluiten.

Inclusief wegenbelasting

De wegenbelasting is standaard inbegrepen in het leasetarief dat je op de website ziet. Daar heb je geen omkijken meer naar!

Geen onverwachte kosten

Alles is inbegrepen. Zo weet je waar je aan toe bent, wij beloven dat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

Onderhoud, reparatie en vervoer

Geen zorgen meer over onderhoud. Je ontvangt van ons een bericht voor jouw periodieke servicebeurt. Indien nodig ontvang je natuurlijk vervangend vervoer.

Volvo Card

Een leuk extraatje, met jouw Volvo Card profiteer je van extra voordelen. Van prachtige Volvo accessoires tot extra korting bij onze partners.

24/7 pechhulp

Bij private lease ontvang je kosteloos Volvo Assistance, een extra service die hulp biedt bij eventuele pech onderweg in alle Europese landen. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatie tool. In slechts 2 stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Genieten met Volvo Private Lease

Volvo private lease staat voor betrouwbaarheid en service. Bekijk onze volledige voorraad gemakkelijk online. Grote kans dat we jouw perfecte Volvo al bij ons in showroom hebben staan! Zeker wanneer je op zoek bent naar extra rijk uitgeruste modellen. Nieuw bestellen kan natuurlijk ook. Er zijn regelmatig acties en aanbiedingen vanuit Volvo en Hedin Automotive. Zo profiteer je van extra aantrekkelijke tarieven. Heb je vragen? Wij helpen je graag. 

Veelgestelde vragen over Volvo private lease

Kan ik mijn huidige auto inruilen?

Ja, dan kan! Doordat wij met Hedin Automotive via ruim 70 vestigingen 17 automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe auto, zonder zorgen over onderhoudsbeurten, verzekering of afschrijvingen.

Ik rijd meer kilometers dan afgesproken, en nu?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je meer of minder kilometers rijdt dan dat je in jouw private lease contract op hebt laten nemen. Wij vinden het belangrijk dat je niet onnodig met onverwachte kosten wordt geconfronteerd.

Om deze reden benaderen wij jou eenmaal per jaar met het verzoek jouw kilometerstand door te geven. Wanneer je meer kilometers hebt gereden dan in het contract is opgenomen, dan worden deze jaarlijks verrekend tegen de prijs welke op in het contract staat vermeld.

Wanneer jouw situatie wijzigt door bijvoorbeeld verhuizing of het wijzigen van je werklocatie en je voorziet hierdoor een structurele wijziging in het aantal kilometers, dan kun je contact opnemen met ons zodat wij jou kunnen voorzien van een aangepast voorstel om onnodige kosten achteraf te voorkomen.

Wat zit er allemaal standaard in mijn private lease contract?

In de prijs inbegrepen zijn de kosten voor het gebruik van de auto:

  • Afschrijving
  • Rente
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Onderhoud, reparatie en vervanging van banden bij normale slijtage
  • All-risk verzekering (WA + Casco eigen bijdrage € 300,-)
  • OIV (ongevallen-inzittenden-verzekering)
  • Verhaalsrechtsbijstand (Verkeer)
  • Vervangend vervoer na 48 uur
  • 24h pech hulp
  • Haal- en brengservice bij onderhoud en reparatie

Alle kosten die niet in de voorgaande opsomming zijn opgenomen gelden voor eigen rekening, zoals bijvoorbeeld de kosten van brandstof, parkeren en wassen van de auto.

Mogen er andere personen in mijn private lease auto rijden?

Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Hoe wordt er beoordeeld of een private lease contract voor mij financieel haalbaar is?

Wij willen uiteraard voorkomen dat iemand maandelijkse verplichtingen aangaat die niet passen bij zijn of haar persoonlijke situatie. Om te bepalen of het aangaan van een private lease contract financieel verantwoord is vind er een (verplichte) financiële toetsing plaats op basis van jouw persoonlijke situatie.

De toetsing vind plaats door het toepassen van de leennorm zoals vastgesteld door Stichting Keurmerk Private Lease en toetsing bij het Stichting Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel. Op deze wijze weet jij en weten wij dat je een verantwoorde keuze maakt voor het private lease product. Iedere aanvraag voor private lease wordt individueel beoordeeld.

Het BKR kent verschillende coderingen, ook positieve registraties. Het hangt af van de aard van de codering(en) en de financiële beoordeling van jouw aanvraag of je wel of niet in aanmerking komt voor een private lease contract.