Brandstof- en laadpassen

Jouw persoonlijke pas voor tanken of laden 

Brandstofpas en je leasecontract 

Wanneer ‘brandstof’ is opgenomen in je leasecontract, ontvang je van ons een brandstofpas en pincode. Met de brandstofpas kan je bij de meeste tankstations in Nederland tanken. Voor een overzicht van alle tankstations verwijzen wij je graag naar de tanklocator. Heeft je werkgever ‘tanken in het buitenland’ in het leasecontract opgenomen dan ontvang je van ons een MTc / DKV brandstofpas. Zit je toch nog met vragen? Wij helpen je graag verder.
 

Brandstof- of elektriciteit declaratie

Indien het niet lukt om met jouw brandstof- of laadpas af te rekenen, dan kan je de kosten achteraf declareren via www.mtc.nl of via de MultiTankcard-app op telefoon. Registreer eenvoudig, voeg je kaart toe via “Instellingen” en je kunt direct aan de slag. 

Laadpas of –sleutel

Wanneer een ‘laadpas of –sleutel’ is opgenomen in het leasecontract, ontvang je deze van ons. Hiermee kan je terecht bij nagenoeg alle laadpunten en snellaadpunten in Nederland en Europa. Voor een up-to-date overzicht van alle oplaadpunten verwijzen we je graag naar www.oplaadpalen.nl

Verlies of diefstal van je brandstof- of laadpas

Laat het ons direct telefonisch weten wanneer je brandstof- of laadpas is gestolen of wanneer je deze verloren bent. Wij zullen deze dan gelijk blokkeren en een nieuwe voor je aanvragen. 

Vragen?
Voor meer informatie over de brandstofpassen van MultiTankcard verwijzen we je graag naar www.mtc.nl. Heb je andere vragen over je branstof- of laadpas? Neem contact op met Driver Care van Hedin Automotive. Onze medewerkers zijn telefonisch bereikbaar via (020) 658 3980 of per e-mail: drivercare@hedinautomotive-lease.nl

Veelgestelde vragen over brandstof- en laadpassen

Kan ik met mijn tankpas ook tanken in het buitenland?

Als jouw werkgever brandstof in het buitenland heeft opgenomen in het leasecontract ontvang je een MTc / DKV brandstofpas. Met een normale tankpas kan je niet tanken in het buitenland.

Kan ik zelf betaalde brandstofkosten declareren?

Ja, als het niet lukt om te betalen met je tankpas kan je deze kosten achteraf declareren.

Kan ik met mijn laadpas overal opladen?

Ja, met je laadpas kan je bij alle openbare oplaadpalen opladen.