Private lease een gloednieuwe DS voor een vast bedrag per maand

Stap in de wondere wereld van DS en rijd met private lease voor een vast bedrag per maand in een gloednieuwe DS. Alle kosten voor onder andere onderhoud, reparaties en verzekering zijn bij de prijs inbegrepen.

Profiteer van onze scherpe DS private leasetarieven en ruil tegelijkertijd je huidige auto voordelig bij ons in. Je kunt eenvoudig een indicatieve waarde opvragen met behulp van onze online taxatietool.

Bekijk hieronder de verschillende DS private lease modellen en maak een afspraak voor een proefrit of bereken jouw leasetarief en vraag vrijblijvend een offerte aan. En wist je dat je onze voorraad modellen ook kunt private leasen? Bekijk ze hier.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Welke DS modellen kan ik private leasen?

Wat is er inbegrepen bij private lease?

Bij het maandelijkse leasebedrag van een DS zitten standaard de kosten voor het gebruik van de auto inbegrepen. Denk hierbij aan de volgende zaken:

Motorrijtuigenbelasting
Onderhoud en reparatie
Vervangingen van banden
All-Risk-verzekering
Ongevallen inzittendenverzekering
Verhaalsrechtsbijstand (verkeer)
Vervangend vervoer na 72 uur
24/7 pechhulp

Private lease een DS bij Hedin Automotive

Ben je geïnteresseerd in het private leasen van een DS? Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale DS leaseauto. Bij ons kun je zowel een nieuw model samenstellen als een mooi DS voorraadmodel leasen. Je kiest zelf de looptijd en het kilometrage en betaalt een vast bedrag per maand voor het rijden in een nieuwe DS leaseauto. Bij Hedin Automotive kun je rekenen op zekerheid. Wij voeren het Keurmerk Private Lease waardoor je altijd veilig, verantwoord en vertrouwd een auto bij ons leaset.

Vraag vrijblijvend en eenvoudig een offerte aan voor het DS model dat jij op het oog hebt of bekijk onze actuele voorraad met DS modellen die je direct kunt private leasen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over DS private lease bij Hedin Automotive

Wat kost het private leasen van een DS?

Dat verschilt uiteraard per gekozen model, looptijd en kilometrage. We helpen je graag bij het samenstellen van een passend leasecontract. En wist je dat je ook een tweedehands DS kunt private leasen?

Welke DS modellen kan ik private leasen bij Hedin Automotive?

Bij ons kun je vrijwel iedere DS private leasen. Denk hierbij aan de DS 3 Crossback en DS 4. Ook modellen uit voorraad of DS occasions.

Mag mijn partner ook in mijn DS leaseauto rijden?

Ja, dat mag. Iedereen met een in Nederland geldig rijbewijs en toestemming van de contractant mag in de auto rijden.

Kan ik mijn huidige auto inruilen in ruil voor korting op een DS leaseauto?

Ja, dat kan. Omdat wij met Hedin Automotive veel automerken vertegenwoordigen kunnen wij jou vaak ook nog de beste inruilprijs bieden. Het volledige inruilbedrag storten wij op jouw rekening terwijl jij voor een vaste leaseprijs kunt genieten van een gloednieuwe DS.

Betaal ik bijtelling bij het private leasen van een DS?

Nee. Bijtelling is alleen van toepassing als jouw werkgever een auto beschikbaar stelt en hiervoor de kosten op zich neemt. Omdat je het contract privé afsluit en de leasekosten zelf betaalt, is er dus geen sprake van bijtelling.