ZORGELOOS RIJDEN IN DE NIEUWE CITROËN C5 X DOE JE MET HEDIN AUTOMOTIVE PRIVATE LEASE

De nieuwe Citroën C5 X combineert de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagen met de hoge zitpositie van een SUV. Private lease de C5 X nu bij Hedin Automotive voor een vast all-in bedrag per maand.

Daarnaast kun je voor extra gemak je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Ben je benieuwd hoeveel jouw auto ongeveer waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd.

Bereken hieronder gemakkelijk en snel jouw vaste private leasetarief en vraag een offerte aan. Benieuwd naar onze huidige voorraad? Kijk dan hier en plan vrijblijvend een proefrit in bij een vestiging bij jou in de buurt.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Citroën C5 X

De elegante en stoere C5 X

De Citroën C5 X combineert het beste van een sedan, stationwagon en een SUV. De C5 X heeft een elegant en stoer design met een dynamisch karakter en vele gebruiksmogelijkheden. Dankzij de moderne technologieën Citroën Advanced Comfort, semiautonoom rijden en nieuwe communicatie-interface heeft de C5 X een ongeëvenaard comfort.

Private lease de Citroën C5 X

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Citroën C5 X private leasen

Kan ik een Citroën C5 X uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Citroën C5 X modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de Citroën C5 X?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Citroën C5 X. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de C5 X. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Citroën-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Citroën C5 X?

Bij het leasetarief van de Citroën C5 X zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!