Private lease de C5 Aircross SUV

Private lease de C5 Aircross SUV voor een vast, laag tarief per maand.

DE NIEUWE CITROËN C5 AIRCROSS SUV PRIVATE LEASEN? DAT DOE JE BIJ HEDIN AUTOMOTIVE!

De Citroën C5 Aircross SUV is een stoere en flexibele auto met veel binnenruimte. Bij Hedin Automotive private lease je deze auto voor een vast, laag tarief per maand, zodat jij zorgeloos van jouw nieuwe Citroën kunt genieten.

Wil je je huidige auto inruilen? Dat kan voordelig en gemakkelijk bij Hedin Automotive. Vul direct onze taxatietool in en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde voor jouw auto!

Kies hieronder jouw gewenste uitvoering en bereken meteen jouw vaste private leasetarief. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan. Liever direct wegrijden? Bekijk dan onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Citroën C5 Aircross SUV

De vernieuwde C5 Aircross SUV

De Citroën C5 Aircross SUV heeft een vernieuwde voorzijde, gewijzigde achterlichten, nieuwe velgen, nieuwe kleuren en materialen en een 10 inch scherm in de nieuwe middenconsole. Deze nieuwe features geven de C5 Aircross SUV een chique en hoogwaardige uitstraling. Dankzij de veiligheids- en rijhulpsystemen en connectiviteitsfuncties is dit een zeer comfortabele auto om in te rijden.

Private lease de Citroën C5 Aircross SUV

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over de Citroën C5 Aircross SUV private leasen

Waar vind ik meer informatie over de Citroën C5 Aircross SUV?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Citroën C5 Aircross SUV. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de C5 Aircross SUV. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Citroën-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Citroën C5 Aircross SUV?

Bij het leasetarief van de Citroën C5 Aircross SUV zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!