PRIVATE LEASE DE NIEUWE CITROËN C3 AIRCROSS SUV BIJ HEDIN AUTOMOTIVE

Private lease de praktische, veelzijdige en comfortabele Citroën C3 Aircross SUV bij Hedin Automotive en rijd zorgeloos rond voor een vast en laag maandtarief.

Heb je momenteel een andere auto? Ruil deze dan voordelig bij ons in! Met onze online taxatietool krijg je binnen 1 minuut een indicatieve waarde van jouw huidige auto.

Daarnaast kun je hieronder gemakkelijk en snel jouw vaste private leasetarief berekenen en direct een offerte aanvragen. Benieuwd naar onze huidige voorraad? Kijk dan hier en plan meteen een proefrit in bij een vestiging bij jou in de buurt.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Citroën C3 Aircross SUV

Nog meer comfort met de C3 Aircross SUV

De Citroën C3 Aircross SUV biedt dankzij de nieuwe Advanced Comfort Seats nog meer comfort. Daarnaast is deze auto erg flexibel. De rugleuning van de achterbank kan in twee delen worden neergeklapt en de zitting kan in twee afzonderlijke delen over een lengte van 150mm worden verschoven. Verder kan de voorpassagiersstoel tot tafel worden omgeklapt, zodat voorwerpen tot 2,4 m in de auto kunnen worden vervoerd. Ook zonder het neerklappen van de achterbank heeft de C3 Aircross SUV ongeëvenaard veel bagageruimte in zijn segment.

Private lease de Citroën C3 Aircross SUV

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Citroën C3 Aircross SUV private leasen

Waar vind ik meer informatie over de Citroën C3 Aircross SUV?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Citroën C3 Aircross SUV. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de C3 Aircross SUV. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Citroën-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Citroën C3 Aircross SUV?

Bij het leasetarief van de Citroën C3 Aircross SUV zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!