Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen

Stap in de wereld van Citroën. Gewoon in Groningen.

Openingstijden Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen

Hedin Automotive is jouw Citroën-dealer van Groningen en omstreken

Aan de Koldingweg 29 vind je onze Citroën-vestiging van Groningen. Hier staan we voor je klaar voor alles rondom het merk Citroën. Zo helpen we je graag bij het samenstellen of uitzoeken van een nieuwe of tweedehands Citroën, adviseren we je graag over het kopen, leasen of financieren van een personen- of bestelwagen en kun je terecht in onze werkplaats. Hier onderhouden en repareren onze gecertificeerde monteurs jouw Citroën met originele merk-onderdelen.

Kom langs in onze vestiging of plan alvast online jouw werkplaatsbezoek. Tot snel!

Bij onze Citroën-vestiging in Groningen hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Citroën op voorraad in Groningen

Op zoek naar een nieuwe Citroën personenwagen? Een Citroën bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Hedin Automotive in Groningen hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Citroën onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Citroën laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar! 

Veelgestelde vragen over Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen

Wat zijn de openingstijden van Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen geopend van 09:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 17:00 en op zaterdag gesloten. Op zondag is Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen gesloten.

Voor welke service kan ik terecht bij Citroën-dealer Hedin Automotive in Groningen?

Wij helpen je graag bij je zoektocht naar een nieuwe of gebruikte Citroën personen- of bedrijfswagen. Ook voor onderhoud of reparatie aan je Citroën personen- en/of bedrijfswagen ben je welkom bij ons in Groningen.