Contact opnemen met Citroën-dealer Hedin Automotive

Heb je een vraag over het kopen, leasen of financieren van een Citroën, heb je een opmerking of wil je graag een (proefrit)afspraak maken? Bekijk onze veelgestelde vragen en vind het antwoord op je vraag.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het formulier of direct met één van onze vestigingen.

Veelgestelde vragen

Is Hedin Automotive officieel dealer van Citroën?

Ja, wij zijn merk-erkend Citroën-dealer. Wij hebben meerdere vestigingen en hebben alle kennis van het merk in huis.

Hoe maak ik een werkplaatsafspraak voor onderhoud aan mijn Citroën?

Je kunt eenvoudig een afspraak maken voor onderhoud en/of reparatie in onze online werkplaatsplanner. Hier kun je zelf een dag en tijdstip uitkiezen. Liever bellen? Neem dan contact op met een Citroën-vestiging bij jou in de buurt.

Waar zijn de Citroën -dealers van Hedin Automotive gevestigd?

Bekijk het overzicht van onze Citroën-vestigingen hier en vind een dealer bij jou in de buurt.

Verkopen jullie nieuwe Citroën modellen uit voorraad?

Ja, wij hebben standaard een aantal nieuwe Citroën modellen op voorraad. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Je vindt onze actuele voorraad hier.

Ik zoek een tweedehands Citroën. Verkoopt Hedin Automotive Citroën occasions?

Ja, wij hebben verschillende occasions voor je klaarstaan. Dit zijn modellen met verschillende kleuren, kilometerstanden en bouwjaren. Bekijk ze hier en vind de Citroën occasion die bij je past.

Ik wil een Citroën private leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Dat kan zeker. Meer informatie over het private leasen en onze Citroën actiemodellen vind je hier. Of bekijk onze voorraad en vind direct een Citroën die bij je past.

Kan ik een Citroën zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Meer informatie over het zakelijk leasen van een Citroën bij Hedin Automotive en onze huidige acties vind je hier. Of bekijk onze voorraad en vind direct een Citroën die bij je past.

Staat je vraag er niet tussen? Neem contact op via het formulier

Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Hedin Automotive is jouw Citroën-dealer

Hedin Automotive is merk-erkend Citroën-dealer. Bij ons vind je alles van Citroën en ben je aan het juiste adres voor een nieuwe of tweedehands Citroën die je direct kunt kopen, leasen of financieren. Ook voor onderhoud en reparaties aan jouw Citroën kun je bij ons terecht. In onze moderne werkplaatsen werken specialisten en werken wij enkel met originele merkonderdelen. Zo behoudt jouw Citroën zijn waarde en kun je veilig weer de weg op.