Openingstijden Citroën servicepunt Hedin Automotive in Meppel

Citroën servicepunt Hedin Automotive in Meppel en omgeving

Voor onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel ben je van harte welkom bij ons Citroën servicepunt in Meppel. Hier staat ons team van gespecialiseerde monteurs voor je klaar en werken we met originele merk-onderdelen, om jouw Citroën in topconditie te houden.

Ook hebben verschillende tweedehands personenauto’s en bedrijfswagens voor je klaarstaan en adviseren wij je graag in het maken van de juiste keuze. 

Maak eenvoudig direct online een werkplaatsafspraak. Tot snel!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Citroën op voorraad in Meppel

Op zoek naar een nieuwe Citroën personenwagen? Een Citroën bedrijfswagen? Of een goed onderhouden occasion? Bij Hedin Automotive in Meppel hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Citroën onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Citroën laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar!