Citroën zakelijke lease

De beste oplossing voor de zakelijke rijder.

Lease zakelijk een Citroën tegen de allerbeste all-in prijs

Met zakelijke lease via Hedin Automotive rijd je zorgeloos in een gloednieuwe Citroën en heb je geen omkijken naar jouw auto of wagenpark. Je betaalt een vast bedrag per maand dat gebaseerd is op Full Operational Lease en daarbij krijg je van ons complete service voor de Citroën personenauto of bedrijfswagen die je leaset.

Voor ieder leasebudget is er een Citroën beschikbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan of speur direct naar de ideale Citroën leaseauto in onze voorraad.

Een nieuwe Citroën direct zakelijk leasen? Vind hem in de voorraad

Wil jij het liefst zo snel mogelijk beginnen met zakelijk leasen? Bekijk dan onze Citroën personenauto’s en bedrijfswagens uit voorraad. Deze zijn rijk uitgerust en zijn scherper geprijsd dan een nieuw te configureren Citroën. Door onze jarenlange ervaring hebben wij scherpe inkoopcondities bij de importeur en dat voordeel rekenen we direct door naar jou. Profiteer van dit voordeel en lease zakelijk een Citroën uit voorraad!

Welke kosten zijn er bij zakelijke lease inbegrepen?

Kies je voor het zakelijk leasen van een Citroën bij Hedin Automotive, dan kies je voor een uitgebreide service. Bij het leasebedrag zitten standaard de kosten voor het gebruik van je auto inbegrepen. Denk hierbij aan:    

  • Rente en afschrijving
  • Allrisk-verzekering
  • Vervangend vervoer na 24 uur
  • Houderschapsbelasting
  • Ongevallenverzekering inzittenden
  • Europese pechhulp
  • Onderhoud en reparaties.

Een Citroën zakelijk leasen bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive hebben we altijd een zakelijke lease oplossing die past bij jouw situatie en organisatie. Onze adviseurs informeren je graag over de mogelijkheden. Stel je vraag via het contactformulier, ontdek onze modellen uit voorraad of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen voor vrijblijvend advies over het zakelijk leasen van een personen- of bedrijfswagen van Citroën.

Meer informatie over zakelijke lease

Heb je een vraag over zakelijke lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Citroën zakelijke lease bij Hedin Automotive

Welke Citroën modellen kan ik kiezen voor zakelijke lease?

Citroën heeft een uitgebreid aanbod modellen met zowel personen- als bedrijfswagens. Deze zijn allemaal geschikt om zakelijk te leasen. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt model uit voorraad of bij het samenstellen van een nieuwe wagen en helpen je bij het samenstellen van een ideaal contract.

Ik wil een Citroën bedrijfswagen zakelijk leasen. Kan dat bij Hedin Automotive?

Uiteraard. Bekijk hier onze verschillende Citroën bedrijfswagens of vind direct jouw nieuwe Citroën in onze voorraad.

Kan ik een Citroën uit voorraad zakelijk leasen?

Ja, dat kan. Wij hebben een grote voorraad met rijk uitgeruste personenwagens en bedrijfswagens die je met zakelijk lease direct kunt rijden voor een scherp maandbedrag. Bekijk online onze actuele voorraad of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen.

Waar kan ik de Citroën-vestigingen van Hedin Automotive vinden?

Een overzicht van onze Citroën-vestigingen vind je hier. Graag tot snel!