De Citroën Jumper bedrijfswagen bij Hedin Automotive

Het ruimtewonder van Citroën.

Kopen vanaf

€ 28.800

Bijtellingspercentage

16% / 22%

Kies voor laadruimte met de Citroën Jumper of elektrische Ë-Jumper

De Citroën Jumper behoort qua laadruimte tot de absolute top van zijn segment. Hij is leverbaar in vier lengtes, drie verschillende hoogtes en drie wielbases waardoor het  laadvolume oploopt tot maar liefst 17 m3. Daarbij heeft hij een laadvermogen van 1890 kg. Hij beschikt over praktische en grote schuifdeuren, waardoor laden en lossen heel gemakkelijk wordt. Daarnaast zijn er twee uitvoeringen die speciaal zijn afgestemd op de wensen van bepaalde beroepsgroepen. De Driver-uitvoering van de Jumper is speciaal ontwikkeld voor het maken van vele kilometers of het bezorgen van bestellingen in en rondom de stad. De Worker-uitvoering is uitermate geschikt voor het vervoeren van materiaal en personen van en naar de werkplaats. Bekijk de bijgeleverde prijslijst voor een uitgebreid overzicht van het aanbod Citroën Jumper modellen.

Benieuwd naar de verschillen tussen de twee uitvoeringen van de Citroën Jumper, meer weten over elektrisch rijden in de Ë-Jumper of wil je een proefrit maken? Kom langs in een van onze Citroën-vestigingen of vind direct jouw Jumper in onze voorraad.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Citroën Ë-Jumper uitvoeringen

Citroen Jumper EV - page image

Citroën Jumper

EV 75kWh

Kopen vanaf

€ 66.380


  • 90kW Elektrische aandrijving
  • AC lader tot 22kW
  • DC snellader tot 50kW
  • Additionele elektrische verwarmingsunit
  • Infodisplay voor accustatus en rijbereik in binnenspiegel
  • Mode 3 laadkabel

Citroën Jumper uitvoeringen

Downloads van de Citroën Jumper en Ë-Jumper

Alle praktische informatie van de Citroën Jumper weten? Download de brochure en/of prijslijst. Hierin vind je alles over de uitvoeringen, opties en bijbehorende prijzen terug.

Profiteer alleen in 2024 nog van de BPM-vrijstelling

2024 is het laatste jaar dat je kunt profiteren van de BPM-vrijstelling. Dit kan resulteren in aanzienlijke extra kosten op de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, aangezien de BPM berekend wordt op basis van de CO2-uitstoot. In 2024 kan het daarom verstandig zijn om nog een nieuwe bedrijfswagen aan te schaffen om deze kosten te vermijden. De BPM bedraagt €66,90 per gram CO2, wat snel kan oplopen tot tienduizenden euro’s. Meer weten? We hebben alle informatie voor jou op een rijtje gezet.

Op dit moment kunnen wij niet meer garanderen dat jouw nieuw geproduceerde bedrijfswagen vóór 1 januari 2025 op Nederlands kenteken geregistreerd staat. Dit is echter van belang om nog te kunnen profiteren van de BPM-vrijstelling. Kom langs in één van onze vestigingen voor meer informatie of bekijk onze actuele voorraad nieuwe bedrijfswagens.

De elektrische Citroën Ë-Jumper

De Citroën Jumper is ook volledig elektrisch beschikbaar en is daarmee het antwoord op de vraag naar ruimte én duurzaamheid. De Ë-Jumper is leverbaar met twee accupakketten, waarmee je een actieradius van 200 of 340 km kunt behalen. Hij is op verschillende manieren op te laden en bij een openbaar laadpunt laad je hem binnen 45 minuten voor 80% op. Daarnaast geldt een garantie van minimaal 70% van de laadcapaciteit gedurende 8 jaar of tot 160.000 km, dus jouw mobiliteit is met de Ë-Jumper gegarandeerd.

Plan een proefrit in de Citroën Jumper

Vraag online een proefrit aan en ontdek de (elektrische) rijeigenschappen en vele mogelijkheden van de Citroën Jumper zelf. Daarnaast staan we graag voor je klaar bij eventuele vragen en vertellen we je graag meer over bijvoorbeeld het leasen of financieren van een Citroën Jumper of Ë-Jumper

Uniek comfort in de Citroën Jumper bedrijfswagen

Dankzij de verbeterde geluidsisolatie heerst er in het interieur van de Citroën Jumper een aangename rust en de vering absorbeert moeiteloos alle oneffenheden in het wegdek. Daarnaast zijn de stoelen geïnspireerd op het Citroën Advanced Comfort®-programma, waardoor je op hele brede comfortabele stoelen zit. Verder is het interieur voorzien van vele handige opbergmogelijkheden en het in het dashboard geïntegreerde schrijftafeltje, het werkblad aan de achterzijde van de rugleuning van de middelste zitplaats en de uitgebreide connectiviteitsmogelijkheden maken de Citroën Jumper een ongekend praktische en ruime bedrijfswagen.

Vind jouw Citroën Jumper bedrijfswagen in onze voorraad

Geïnteresseerd in de Citroën Jumper? Bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen en vind je bedrijfswagen die bij je past. Je kunt hem vervolgens direct kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een tweedehands Jumper krijg je een leven lang gratis APK.

Laat jouw Citroën bedrijfswagen inrichting of bestickeren

Bij Hedin Automotive kun je bij de aanschaf van een Citroën Jumper of Ë-Jumper ook terecht voor een complete bedrijfswageninrichting of bestickering. Je kunt kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen en vloerlades of voor een unieke maatwerkoplossing. Met autobestickering, car wrapping en voertuigreclame op maat maak je jouw Jumper vervolgens helemaal af.

Hedin Automotive is jouw Citroën bedrijfswagenspecialist

Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale Citroën bedrijfswagen. Wij hebben jarenlange ervaring met het merk en bij ons kun je terecht voor het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands bestelwagen. Daarnaast staan we voor je klaar in onze werkplaatsen voor onderhoud, reparatie, APK, banden, etc. Hier werken onze merkgespecialiseerde monteur met originele-merkonderdelen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Citroën Jumper

Is Citroën Jumper volledig elektrisch?

Ja, de Citroën Ë-Jumper is volledig elektrisch. De Jumper is leverbaar met een dieselmotor.

Wat is de actieradius van de Citroën Ë-Jumper?

De Ë-Jumper heeft een actieradius van 340 km.

In welke uitvoeringen zijn de Citroën Jumper en Citroën Ë-Jumper leverbaar?

De Jumper is leverbaar in de uitvoeringen Worker en Driver. Daarnaast is hij leverbaar in vier lengtes, drie verschillende hoogtes en drie wielbases.

Kan ik een Citroën Jumper of Ë-Jumper zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag online een offerte aan of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen voor meer informatie.

Ik wil een (elektrische) Citroën Jumper financieren. Kan dat?

Ja, dat kan. Vraag online een offerte aan of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen voor meer informatie.

Waar kan ik de vestigingen met Citroën bedrijfswagens vinden?

Bekijk hier het overzicht van onze Citroën-vestigingen. Hier staan we graag voor je klaar voor advies en/of het maken van een proefrit.