Citroën C4 private lease

Private lease de C4 voor een voordelig tarief.

MET PRIVATE LEASE VAN HEDIN AUTOMOTIVE RIJD JE SNEL EN ZORGELOOS IN DE NIEUWE CITROËN C4

De nieuwe hatchback van Citroën is een praktische en comfortabele auto met een stoer design. Wil jij zorgeloos tegen een vast, laag maandtarief rondrijden in deze nieuwe C4? Dan is private lease van Hedin Automotive iets voor jou!

Daarnaast ruil je je huidige auto makkelijk en voordelig bij ons in, zodat je nog sneller de weg op kunt in je nieuwe Citroën C4. Benieuwd wat jouw auto ongeveer waard is? Vraag dan met onze online taxatietool eenvoudig en binnen 1 minuut een indicatieve waarde op.

Interesse in de nieuwe C4? Bereken dan hieronder jouw vaste private leasetarief en vraag een offerte aan. Toch liever direct de weg op? Kijk dan hier naar ons ­huidige aanbod en kies jouw ideale auto uit.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden
Alle uitvoeringen zijn ook elektrisch verkrijgbaar

Private lease de Citroën C4

De C4 is de ideale combinatie tussen comfort en stoer

De Citroën C4 combineert de geraffineerde en dynamische lijnen van een hatchback met de ruimte en stoere uitstraling van een SUV. De C4 beschikt over een ongeëvenaard rijcomfort dankzij zijn royale en perfect zittende stoelen, vering met Progressive Hydraulic Cushions, uitstekende geluidsisolatie en veel licht dankzij het grote glazen schuif-/kanteldak. 

Private lease de Citroën C4

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Citroën C4 private leasen

Kan ik een Citroën C4 uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Citroën C4 modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de Citroën C4?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Citroën C4. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de C4. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Citroën-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Citroën C4?

Bij het leasetarief van de Citroën C4 zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!