Private lease de ë-C4 X voor een vast bedrag per maand

De nieuwe elektrische Citroën ë-C4 X is 100% elektrisch en heeft het stijlvolle silhouet van een fastback, de stoere uitstraling van een SUV en het tijdloze van een sedan. 

Als je voor een private lease auto kiest kun je uiteraard je huidige auto bij ons inruilen. Wil je een indicatie van wat je auto waard is? Gebruik dan onze handige online taxatietool. Binnen 1 minuut heb je een indicatie van de waarde van je auto. Wel zo handig!

Interesse in de nieuwe ë-C4 X? Bereken dan hieronder jouw vaste private leasetarief en vraag een offerte aan. Toch liever direct de weg op? Kijk dan hier naar ons ­huidige aanbod en kies jouw ideale auto uit.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Private lease de Citroën ë-C4 X

Laat je verrassen door het design van de ë-C4 X 

Het design van de ë-C4 X combineert het elegante silhouet van een fastback met de stoere looks van een crossover. De aandrijflijn is volledig elektrisch, zodat je verzekerd bent van de voordelen van elektrisch rijden: fluisterstil rijcomfort, lage kilometerkosten en connectiviteit van de nieuwste generatie. En niet te vergeten nul emissies. Altijd en overal.

Private lease de Citroën ë-C4 X

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de ë-C4 X private leasen

Wat kost het private leasen van de elektrische Citroën ë-C4 X?

Je kan de Citroën ë-C4 X al vanaf € 520 per maand met private leasen. 

Waar vind ik meer informatie over de Citroën ë-C4 X?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Citroën ë-C4 X. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de ë-C4 X. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Citroën-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Citroën ë-C4 X?

Bij het leasetarief van de Citroën ë-C4 X zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!

In welke uitvoeringen kan ik de Citroën ë-C4 X private leasen?

De Citroën ë-C4 X is beschikbaar in de volgende uitvoeringen: de Feel, Feel Pack en de Shine.