Kopen vanaf

€ 19.900

Bijtellingspercentage

16% / 22%

Kies voor de Citroën Berlingo of de elektrische Ë-Berlingo

Op zoek naar een bedrijfswagen met een toegankelijk interieur, een grote laadruimte met een lage laaddrempel en die geschikt is voor in de stad én daarbuiten? Dan is de Citroën Berlingo, of zijn elektrische broer de Ë-Berlingo, de ideale bedrijfswagen voor jou. Hij is leverbaar in twee uitvoeringen: één voor in stedelijke gebieden en één voor op het werkterrein.

De Citroën Berlingo Van is leverbaar met een diesel- of benzinemotor en volledig elektrisch. Bekijk de bijgeleverde brochure en prijslijst voor een uitgebreid overzicht van het aanbod Berlingo modellen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden en functionaliteiten? Plan online jouw proefrit, kom langs in een van onze vestigingen of vind direct jouw Berlingo in onze voorraad.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Citroën Ë-Berlingo Van uitvoeringen

Citroen Berlingo Van EV - page image

Citroën Berlingo

EV 50 kWh

Kopen vanaf

€ 33.050


  • 275 km (WLTP) actieradius
  • Snellaadmogelijkheden
  • 3 Rijmodi
  • Geen concessies in laadvermogen

Citroën Berlingo Van uitvoeringen

Downloads van de Citroën Berlingo Van

Alle ins en outs weten van de Citroën Berlingo Van en Ë-Berlingo Van? Download de brochure en/of prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en bijbehorende prijzen terug.

De elektrische Citroën Ë-Berlingo Van

De elektrische Citroën Ë-Berlingo is hét praktische en concrete antwoord van Citroën op de vraag naar compacte elektrische bedrijfswagens. Hij biedt gebruiksgemak, hoog comfort en lage gebruikskosten dankzij een actieradius van 275 km, de mogelijkheid om middels een snellader binnen 30 minuten voor 80% op te laden en lage onderhoudskosten.

Op het accupakket van 50 kWh geldt een garantie van minimaal 70% van de laadcapaciteit gedurende 8 jaar of tot 160.000 km, dus jouw mobiliteit is gegarandeerd.

Plan een proefrit in de Citroën Berlingo Van

Vraag online een proefrit aan en ontdek de (elektrische) rijeigenschappen en vele mogelijkheden van de Citroën Berlingo Van zelf. Daarnaast staan we graag voor je klaar bij eventuele vragen en vertellen we je graag meer over bijvoorbeeld het leasen of financieren van een Citroën Berlingo Van.

De Citroën Berlingo en Ë-Berlingo Van passen bij de behoeften van jouw bedrijf

De Worker-uitvoering is geschikt voor de bouwplaats en heeft bijvoorbeeld Grip Control met Hill Descent Assist, extra bodemvrijheid (+ 30 mm), grote wielen (690 mm) met Mud & Snow-banden voor extra grip, tot 1000 kg verhoogd laadvermogen en extra verlichting. De Driver-uitvoering is ontwikkeld voor de lange afstanden met meer rijcomfort. Zo heeft hij een extra isolatiepakket, vele rijhulpsystemen en een 8-inch touchscreen voor het infotainment systeem. Naast de twee uitvoeringen kun je ook uit twee lengtematen kiezen. De standaarduitvoering M heeft een lengte van 4,40 m en de XL-uitvoering heeft een lengte van 4,75 m.

Vind jouw Citroën Berlingo Van in onze voorraad

Wil je direct wegrijden? Kies dan voor een nieuwe of tweedehands Citroën Berlingo of Ë-Berlingo Van uit onze voorraad. Deze kun je eenvoudig kopen, leasen of financieren en bij aanschaf van een tweedehands Berlingo krijg je een leven lang gratis APK cadeau!

Laat jouw Citroën bedrijfswagen inrichting of bestickeren

Bij Hedin Automotive kun je bij de aanschaf van een Citroën Berlingo ook terecht voor een complete bedrijfswageninrichting of bestickering. Je kunt kiezen uit allerlei standaard bedrijfswageninrichtingen met handige opbergoplossingen en vloerlades of voor een unieke maatwerkoplossing. Met autobestickering, car wrapping en voertuigreclame op maat maak je jouw Berlingo vervolgens helemaal af.

Hedin Automotive is jouw Citroën bedrijfswagenspecialist

Bij Hedin Automotive staan we voor je klaar voor het vinden van de Citroën die bij je past. Je kunt bij ons een nieuwe of tweedehands Citroën kopen, leasen of financieren. Daarnaast ben je bij ons welkom voor onderhoud, reparaties, APK, banden etc. Onze gespecialiseerde monteurs hebben een passie voor het merk en werken met originele merk-onderdelen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Citroën Berlingo en Ë-Berlingo Van

Is Citroën Berlingo volledig elektrisch?

Ja, de Citroën Ë-Berlingo is volledig elektrisch. De Berlingo is leverbaar met een benzine- of dieselmotor.

Wat is de actieradius van de Citroën Ë-Berlingo?

De Ë-Berlingo heeft een actieradius van 275 km.

In welke uitvoeringen zijn de Citroën Berlingo en Citroën Ë-Berlingo leverbaar?

De Citroën Berlingo is leverbaar als Driver, deze is geschikt voor stedelijke gebieden en als Worker voor op het bouwterrein. Naast de twee uitvoeringen kun je ook uit twee lengtematen kiezen.

Kan ik een Citroën Berlingo of Ë-Berlingo zakelijk leasen bij Hedin Automotive?

Ja, dat kan. Vraag online een offerte aan of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen voor meer informatie.

Ik wil een (elektrische) Citroën Berlingo financieren. Kan dat?

Ja, dat kan. Vraag online een offerte aan of kom langs in een van onze Citroën-vestigingen voor meer informatie.

Waar kan ik de vestigingen met Citroën bedrijfswagens vinden?

Bekijk hier het overzicht van onze Citroën-vestigingen. Hier staan we graag voor je klaar voor advies en/of het maken van een proefrit.