Onze Citroën modellen

Citroen C4 - Live - Page image
Ook elektrisch verkrijgbaar

Citroën C4


Kies voor elektrisch, benzine of diesel.

Onze Citroën bedrijfswagens

Het volledige gamma van Citroën modellen vind je bij Hedin Automotive

Citroën is een Frans automerk en bestaat sinds 1919 en deze populaire auto’s zijn inmiddels niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Door de jaren heen heeft Citroën een vooruitstrevende rol gespeeld op technisch vlak. Zo bevatte de Citroën DS een vroege versie van de kreukelzone en heeft Citroën de halfautomatische versnellingsbak en schijfremmen geïntroduceerd. Ook vandaag de dag mag je van de Citroën modellen veel verwachten qua techniek en innovaties. 

Bij Hedin Automotive kun je terecht voor alle modellen van Citroën, nieuw of tweedehands. We vertellen je graag alles over het merk Citroën in een van onze showrooms of ontdek de modellen alvast online.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over Citroën modellen bij Hedin Automotive

Welke Citroën modellen levert Hedin Automotive?

Hedin Automotive is officieel erkend dealer van Citroën en heeft alle modellen die in Nederland verkrijgbaar zijn voor je klaarstaan.

Verkoopt Hedin Automotive ook DS modellen?

Ja, maar sinds juni 2014 is DS Automobiles een op zichzelf staand merk, los van Citroën. Je vindt alles over DS hier.

Heeft Citroën elektrische modellen?

Jazeker. Alle modellen waar een ë- voor staat zijn elektrisch. Dus de Citroën ë-C4, ë-Jumpy Combi en de ë-Berlingo zijn bijvoorbeeld elektrisch. Ook heeft Citroën meerdere Plug-in Hybride modellen.

Welk model van Citroën is het goedkoopst?

Het meest betaalbare nieuwe model van Citroën is de C3. Daarnaast kun je ook voor een tweedehands Citroën gaan wanneer je budget beperkt is.

Waar kan ik meer informatie zoals de brochure of prijslijst van een specifiek Citroën model vinden?

Op onze modelpagina's kun je de prijslijsten en brochures downloaden. Selecteer een model in het menu of in het overzicht om naar de modelpagina te gaan, vervolgens vind je daar alle mogelijke downloads. Papieren brochures zijn te verkrijgen in onze vestigingen.

Ik zoek een Citroën occasion. Verkoopt Hedin Automotive ook tweedehands Citroën modellen?

Zeker! Wij hebben een voorraad met veel verschillende tweedehands Citroën modellen. Dit zijn vaak jong gebruikte auto's en altijd in goede conditie. Bekijk ons aanbod en vind de Citroën die bij je past!