ZORGELOOS RIJDEN IN EEN CITROËN C3 MET HEDIN AUTOMOTIVE PRIVATE LEASE

De Citroën C3 is een veelzijdige, comfortabele en compacte auto met een bijzonder uiterlijk. Wil je zorgeloos tegen een vast, laag tarief per maand rond kunnen rijden in een nieuwe Citroën C3? Kies dan voor private lease van Hedin Automotive.

Daarnaast kun je voor extra gemak je huidige auto voordelig bij ons inruilen. Ben je benieuwd hoeveel jouw auto ongeveer waard is? Gebruik dan onze online taxatietool en krijg binnen 1 minuut een indicatieve waarde toegestuurd.

Kies hieronder jouw gewenste uitvoering en bereken meteen jouw vaste private leasetarief. Geïnteresseerd? Vraag dan meteen vrijblijvend een offerte aan! Liever direct wegrijden? Bekijk onze actuele voorraad nieuwe en tweedehands modellen.

Scherpe actietarieven
Rijk uitgeruste uitvoeringen
Onbezorgd autorijden

Actie: Citroën C3 You!

Ontdek nu de Citroën C3 You! Tijdelijk in plaats van de gebruikelijke €379 per maand, kun je nu genieten van de comfortabele Citroën C3 voor slechts €359 per maand. Dat betekent dat je zorgeloos kunt rijden in deze stijlvolle en praktische auto zonder je druk te maken over de kosten.

Bekijk de C3 online of kom langs in een van onze Citroën Hedin Automotive-dealers voor een proefrit in de Citroën C3 You!

Private lease de Citroën C3

Uitgebreide keuze in de C3

De Citroën C3 is in grote mate te personaliseren. Zo zijn er 97 kleurcombinaties beschikbaar en kun je kiezen uit drie stickersets voor het dak, drie interieurambiances en verschillende velgen met nieuwe designs. Daarnaast kun je een Citroën C3 direct uit onze voorraad leasen.

Naast de vele keuzemogelijkheden is ook het comfort van de C3 van topklasse. De auto beschikt over Advanced Comfort Seats en heeft voor zijn klasse een ongekend ruim interieur, zowel voor- als achterin. Met een inhoud van 300 liter is ook de bagageruimte zeer royaal. 

Private lease de Citroën C3

Heb je een vraag over private lease? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Veelgestelde vragen over de Citroën C3

Kan ik een Citroën C3 uit voorraad leasen?

Ja, dat kan. Hedin Automotive heeft zowel nieuwe als tweedehands Citroën C3 modellen op voorraad die je direct kunt private leasen.

Waar vind ik meer informatie over de Citroën C3?

Voor meer informatie kun je terecht op de modelpagina van de Citroën C3. Hier vind je onder andere de brochure, prijslijst, kenmerken en foto's van de C3. Mocht je nog vragen hebben kun je altijd contact met ons opnemen of kom langs in een van onze vestigingen voor een proefrit.

Waar kan ik meer informatie vinden over private lease van Hedin Automotive?

Meer informatie over het private leasen bij Hedin Automotive vind je hier. Eventuele vragen kun je stellen via een contactformulier op de website of in een van onze Citroën-vestigingen.

Wat is inbegrepen bij het private leasetarief van de Citroën C3?

Bij het leasetarief van de Citroën C3 zijn de volgende zaken inbegrepen:

  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie en regulier onderhoud
  • Banden
  • Premie voor een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering
  • Premie voor de cascoverzekering voor dekking van eventuele schade aan het voertuig door een aanrijding, diefstal of ander plotselinge gebeurtenissen
  • Premie voor een ongevallen inzittendenverzekering
  • Premie voor een rechtsbijstandverzekering
  • 24/7 pechhulp
  • Vervangend vervoer in Nederland tijdens reparatie of onderhoud na 72 uur

Voor meer informatie over private lease van Hedin Automotive verwijzen we je graag naar onze algemene informatiepagina. Vragen? Neem dan vooral contact met ons op, we adviseren je graag!