Onze Citroën bedrijfswagen modellen

Jouw Citroën bedrijfswagen vind je bij Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive vind je het gehele aanbod van Citroën bedrijfswagens. Deze wagens kenmerken zich als praktische en comfortabele bedrijfswagens, die elke klus kunnen klaren. Het aanbod van Citroën telt drie uitvoeringen. Voor de kleine klussen is de Citroën Berlingo een perfecte keus. Heb je wat meer ruimte nodig? Dan is de Citroën Jumpy echt iets voor jou. En voor het zware werk is de Citroën Jumper de perfecte bus voor jouw klus.

Wist je overigens dat de Citroën bedrijfswagens ook beschikbaar zijn als elektrische uitvoeringen? Citroën levert namelijk naast de standaarduitvoeringen ook een Ë-Berlingo, een Ë-Jumpy én een Ë-Jumper. Dus ben jij een ondernemer die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft? Dan zijn de elektrische bedrijfswagens van Citroën een goede keuze.  

Ontdek online de verschillende bedrijfswagen modellen en vind de wagen die bij jou en jouw bedrijf past. Vraag eenvoudig een offerte of proefrit aan of kom voor meer informatie en advies naar een van onze Citroën-vestigingen. We helpen je graag bij het vinden van jouw (volgende) bedrijfswagen! 

Veelgestelde vragen over Citroën bedrijfswagens

Welke Citroën bedrijfswagen modellen levert Hedin Automotive?

Hedin Automotive heeft het gehele aanbod van Citroën bedrijfswagens. Je vindt bij ons de Citroën Berlingo, Citroën Jumpy en de Citroën Jumper. Daarnaast levert Hedin Automotive ook de elektrische bedrijfswagens van Citroën, namelijk de Citroën Ë-Berlingo, Ë-Jumpy en de Ë-Jumper.

Ik zoek een elektrische bedrijfswagen. Heeft Citroën deze?

Ja, van iedere Citroën bedrijfswagen bestaat een volledig elektrische variant. Namelijk de Ë-Berlingo, de Ë-Jumpy en de Ë-Jumper.

Kan ik bij Hedin Automotive terecht voor onderhoud aan mijn Citroën bedrijfswagen?

Zeker. Onze gecertificeerde monteurs staan graag voor je klaar en zorgen ervoor dat jij altijd kunt vertrouwen op je bus. Maak online gemakkelijk een werkplaatsafspraak.