DE SPORTIEVE LEVENSSTIJL

Sportief rijden is meer dan alleen een manier om van A naar B te komen; het is een levensstijl, een passie en een bron van opwinding voor autoliefhebbers over de hele wereld. Met technische excellentie en een diepgaande betrokkenheid bij de autosport, hebben zowel BMW als MINI een reeks opties gecreëerd die de harten van bestuurders sneller laten kloppen. Van krachtige prestaties tot geavanceerde technologieën, beiden merken bieden een breed scala aan mogelijkheden voor degenen die willen genieten van de sensatie van sportief rijden.

In dit artikel deel ik, Menno Vos, Projectmanager Aftersales, een exclusieve kijk op de wereld van sportief rijden met BMW en MINI, mijn persoonlijke favorieten en ervaringen met deze opwindende voertuigen en hun aanpassingsmogelijkheden.

VAN ADRENALINE TOT ACTIE

Ondanks dat BMW al een sportieve rijbeleving biedt, vinden zij dat hier nog een schepje bovenop mag in de vorm van BMW M-Performance parts. BMW’s M-Performance parts zijn niet zomaar upgrades maar ze vertegenwoordigen een toewijding aan prestatie en rijplezier voor jou en jouw BMW. Het gevoel van enthousiasme dat wordt gecreëerd door de krachtige motoren, de precisie van de handeling en de esthetische upgrades van de M-Performance lijn zijn ongeëvenaard.

Om het geheel af te maken, brengt de toevoeging van een Akrapovič uitlaatsysteem een extra dimensie van geluid en prestatie, waardoor de beleving van de rit ongekend verbeterd wordt. Bekijk ons brede assortiment aan parts en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een nieuwe uitlaat.

SPORTIEVE LEVENSSTIJL

Een aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien maar van cruciaal belang is voor de sportieve rijervaring, is de kwaliteit en de profielen van de banden. De keuze van sportieve bandenprofielen versterkt niet alleen de grip en wegligging, maar heeft ook aanzienlijke invloed op het rijgedrag van de auto, vooral tijdens uitdagende bochten en bij hoge snelheden.

We hebben een breed aanbod aan banden die de algehele sportieve rijervaring met jouw BMW of MINI naar een hoger niveau zal tillen. Heb je een passende bandenset gevonden en wil je deze bij een van onze vestigingen laten monteren? Dan is dit natuurlijk geen enkel probleem. Bekijk in de webshop ons aanbod en maak direct een werkplaatsafspraak voor de montage.

INTERESSE? LAAT WETEN WAAR WE JE BIJ KUNNEN HELPEN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!