BMW streeft naar een duurzame toekomst

BMW Group is koploper op het gebied van duurzaamheid vanwege hun toewijding aan het verminderen van de milieu-impact van hun productieprocessen en voertuigen. BMW heeft ambitieuze doelen gesteld voor het verminderen van CO2-uitstoot en heeft zich gecommitteerd aan het gebruik van duurzame materialen en productiemethoden. Daarnaast investeren ze in duurzame mobiliteitsoplossingen en hebben ze een actieve houding in het ontwikkelen van elektrische en circulaire voertuigen. Deze initiatieven maken BMW een voorloper in de auto-industrie op het gebied van duurzaamheid. 

– Kortom BMW Group is uit op een positieve impact op de wereld. 

Hedin Automotive X BMW Group

BMW Nederland wil deze positieve impact ook in eigen land laten plaatsvinden. Om die reden zijn alle dealerorganisaties eind 2022 uitgedaagd om een innovatief en duurzaam plan op te stellen, om de biodiversiteit te stimuleren op het bedrijventerrein waar de dealers zijn gevestigd. 

 Eind 2022 zijn alle dealerorganisaties aan het werk gegaan om uiteindelijk een prijs binnen te slepen. De prijs was namelijk een financiële ondersteuning van BMW Nederland voor de top 3 beste initiatieven. Deze prijs biedt extra motivatie om een groter plan op te zetten en ook realiteit te maken. 

 Ontdek meer over de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid waar Hedin Automotive maar ook BMW Nederland mee aan de slag zijn. 

Winnaar biodivesity match fund

Wij, Hedin Automotive zijn met het biodiversiteitsplan in de top 3 geëindigd. We zijn hier erg trots op en kunnen niet wachten om tot actie over te gaan. Bij het opstellen van het plan hebben we rekening gehouden met onze identiteit en duurzaamheidsstrategie. We pakken deze kans om de biodiversiteit in combinatie met sociale duurzaamheid te verbeteren, door in samenwerking met ‘De Leyhoeve’ een gemeenschappelijke tuin aan te leggen.