Kopen vanaf

€ 229.478

Private lease

€ 3.725

Business lease

€ 3.209

Bijtellingspercentage

22%

ONTDEK DE BMW M8 GRAN COUPÉ BIJ HEDIN AUTOMOTIVE

De BMW M8 Gran Coupé is een icoon op de weg, door zijn design én prestaties. Hij heeft een indrukwekkende voorkant met dreigende details en een prachtige coupé daklijn. Dankzij zijn extra zitrij en 4 deuren mag de Gran Coupé zich met trots de grote broer in de M8-reeks noemen. 

High Performance van BMW op zijn best. Ontdek de M8 Gran Coupé tijdens een proefrit bij één van onze vestigingen.

BENIEUWD NAAR DE INRUILWAARDE VAN JE AUTO?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

BMW M8 GRAN COUPÉ UITVOERINGEN

BMW M8 Gran Coupé - Personal CoPilot Pakket - page image

BMW M8 Gran Coupé

BMW Personal CP Pack


Ook deze BMW overtuigt al in standaarduitvoering met een rijke uitrusting voor interieur en exterieur. Tot de standaarduitrusting behoren onder meer:

  • Comfort Access
  • Driving Assistant Professional
  • Parking Assistant Plus
BMW M8 Gran Coupé - M Drivers Pakket - page image

BMW M8 Gran Coupé

M driver's pakket


Met het M Drivers Pack laat je de topsnelheid van jouw BMW M model tot 305 km/h verhogen. Je kunt het pakket bestellen bij aanschaf van jouw nieuwe BMW M model, maar je kunt het ook te allen tijde later installeren.

  • Maximum snelheid verhogen
BMW M8 Gran Coupé - M Competition Pakket - page image

BMW M8 Gran Coupé

M competition pakket


Het pure autosportgevoel: dankzij het M Competition Pack biedt de BMW M8 een nog betere performance.

  • + 25 pk
  • Extra turbodruk
  • M Sportuitlaat systeem
  • 20″ LM M Sterspaak

DOWNLOADS VAN DE BMW M8 GRAN COUPÉ

Hieronder vind je alle details over de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de BMW M8 Gran Coupé. Download gemakkelijk de brochure en prijslijst. 

BMW M8 GRAN COUPÉ POPULAIRE MOTORISERINGEN 

MotoriseringTransmissiePaardenkrachtAcceleratieVerbruikCo2 emissie
BMW M8Automaat600 pk3.3 sec11,6 – 11,4 l / 100 km265 – 261 g/km
BMW M8 CompetitionAutomaat625 pk3.2 sec10,5 – 10,6 l / 100 km238 – 242 g/km

PRESTATIES EN ULTIEM COMFORT KOMEN SAMEN IN HET INTERIEUR VAN DE BMW M8 GRAN COUPÉ

In het interieur van de BMW M8 Gran Coupé schitteren talloze M kenmerken, waardoor sportiviteit en comfort perfect samen komen. Denk aan het met leder beklede M stuurwiel en de Merino lederen BMW M sportstoelen. Deze kuipstoelen bieden perfecte zijdelingse steun en uitstekend comfort op de langere afstanden. 
Het interieur van de M8 Gran Coupé is zelf samen te stellen met unieke opties. Onze experts laten je graag alle mogelijkheden zien in één van onze vestigingen.

HET SIERLIJKE EXTERIEUR VAN DE M8 GRAN COUPÉ

Aan de voorkant siert de kenmerkende BMW M nierengrille met dubbele spijlen in hoogglans zwart. Daarnaast stralen de slanke BMW Laserlight koplampen en daaronder heeft hij grote luchtinlaten met sierroosters in honingraatdesign. 
Als we de sierlijke coupé daklijn naar de achterkant volgen zien we de M achterspoiler, LED achterlichten, brede wielkasten en de stoere hoogglans zwarte diffusor waarin twee paar dubbele uitlaateindpijpen zijn verwerkt.

M TWINPOWER TURBO

De ultieme prestaties worden gegarandeerd door de doorontwikkeling van de M TwinPower Turbo V9 benzinemotor. De V8 motor met twee turbocompressoren maakt indruk met tussen de twee cilinderrijen geplaatste uitlaatspruitstukken.

Meer weten over de motoren en prestaties van de BMW M8 Gran Coupé? Onze experts vertellen je er graag alles over in één van onze vestigingen.

HEDIN AUTOMOTIVE IS JOUW BMW-DEALER

Met in totaal vijf vestigingen is Hedin Automotive dé BMW-dealer van Nederland. Van wagenparkbeheer en (privé)leasing tot onderhoud en schadeherstel: je kunt voor een breed scala aan mobiliteitsdiensten bij ons terecht.

INTERESSE? LAAT WETEN WAAR WE JE BIJ KUNNEN HELPEN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

BENIEUWD NAAR DE INRUILWAARDEN VAN JE HUIDIGE AUTO?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!