De BMW M5 Touring

De eerste BMW M5 Sedan werd geïntroduceerd in 1985 en was de eerste sedan met prestaties van een sportwagen. Met zijn krachtige motor, geavanceerde technologie en opwindende rijeigenschappen werd de M5 al snel een icoon in de autowereld. In 1992 volgde de M5 Touring als stationwagenvariant van de M5, uniek in zijn soort. Bij de laatste introductie van de M5, heeft BMW in 2007 een Touring variant toegevoegd.

Nu bevinden we ons in het jaar 2023 bijna drie decennia later waarin verschillende technologische doorbraken hebben plaatsgevonden. BMW heeft zojuist de ontwikkeling van de nieuwe BMW M5 Sedan en BMW M5 Touring bevestigd. Deze krachtige machines combineren naar verwachting elegantie en prestaties op het hoogste niveau. Uitgerust met een indrukwekkende motor, belooft de M5-familie ongeëvenaarde acceleratie en een adembenemende rijervaring. Het gestroomlijnde ontwerp en de aerodynamische kenmerken dragen bij aan de dynamiek en het sportieve karakter van deze modellen. Met geavanceerde technologieën en luxe interieur zullen de nieuwe M5 Sedan en M5 Touring ongetwijfeld de verwachtingen van BMW autoliefhebbers overtreffen.

Ongekende rijdynamiek van de M5 Touring testen

Het testen van de eerste prototypes van de nieuwe BMW M5 Touring begint de komende dagen in het stadsverkeer, op landwegen en snelwegen rond München en het hoofdkantoor van BMW M GmbH in Garching. De geïntegreerde toepassing van alle aandrijflijn- en ophangingssystemen zal dan ook worden getest voor de nieuwe BMW M5 Touring op onder andere de Nürburgring Nordschleife, met als doel de ideale balans te vinden tussen sportieve prestaties op het circuit en superieur rijcomfort in het dagelijks rijden en over lange afstanden.

BMW M5 Sedan

Kan je niet wachten op de nieuwe BMW M5 Touring? Dan is de BMW M5 Sedan misschien iets voor jou.

De BMW M5 Sedan is dé zakelijk Sedan, maar sportiever dan ooit. Met de M kenmerkende sportiviteit, het bijzondere comfort en zijn elegantie, overtuigt de BMW M5 Sedan op elke mogelijke wijze uw verwachtingen. Door het maximale vermogen van 625 pk, weet je zeker dat je nooit meer te laat komt op een afspraak. Samen met de sterke 8-cilinder M motor ontstaat een met kracht en wendbaarheid doordrenkte rijdynamiek.

Houd mij op de hoogte van de BMW M5 Touring

Heb je een vraag, wil je op de hoogte worden gehouden van de nieuwe BMW of wil je als eerste kunnen proefrijden? Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!