Profiteer tijdelijk van 15% korting op BMW winterwielen

Wanneer de temperaturen onder de 7 graden komen, zorgen de winterbanden voor de juiste prestaties. Dit is goed te merken op het gebied van tractie, grip in de bochten en bij het remmen. Winterbanden zijn samengesteld uit zachtere rubbersoorten en zijn voorzien van een dieper profiel met fijne lamellen die voor meer grip zorgen bij nat-en gladheid. Om er voor te zorgen dat uw BMW klaar is voor de winter, bieden wij een ruim aanbod winterwielen.

Tijdelijk profiteer je van kortingen die oplopen tot 15%*op geselecteerde winterwielsets. Daarnaast ontvang je bij afname van een wielset óók nog een cadeau set * van BMW, welke bestaat uit naafdoppen, velgenreiniger en ventieldoppen.

Waarom winterbanden?

De herfst is het seizoen waarin regenbuien en vallende bladeren zorgen voor gevaarlijke wegen. In de winter zorgen ijs en sneeuw voor een gladder wegoppervlak. De BMW Winterwielen zijn perfect afgestemd op jouw BMW en voeren water en sneeuw beter af. Dat zorgt voor een perfecte grip op de weg. Daarnaast bieden winterbanden al meer veiligheid dan zomerbanden zodra de temperatuur onder de 7 graden komt.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over één van onze acties? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Deze actie is geldig t/m 29-02-2024.