BMW TREKHAAK EN FIETSENDRAGER

Met gemak op weg naar het volgende avontuur.

BMW FIETSENDRAGER PRO 2.0

Met de BMW fietsendrager ga je met gemak op weg naar je volgende avontuur. Het gestroomlijnde design en eenvoudige bevestiging, ga je zorgeloos op reis. De lichtgewicht fietsendrager kun je bevestigen aan de trekhaak van jouw BMW. Ervaar ultieme vrijheid, waar je reis ook naartoe gaat. Nu verkrijgbaar voor een aantrekkelijke ‘Spotlight’ prijs in onze webshop. 

Van €735 

Nu voor €545

BMW TREKHAAK

BMW onderdelen zijn zorgvuldig ontworpen en geïnstalleerd door onze experts, garanderen optimale prestaties voor jouw BMW. Je hebt bij BMW twee opties:

  • Trekhaak met afneembare koppel;
  • Trekhaak met elektrische zwenkbare kogelkop.

Het plaatsen van een trekhaak lijkt eenvoudig maar vereist nauwkeurige afstemming op jouw BMW’s specifieke trekkracht. Neem contact op met een van onze magazijnen voor een offerte, specifiek voor jouw BMW om veilige kilometers te garanderen.

BMW TREKHAAK MET AFNEEMBARE KOGELKOP

De BMW trekhaak met afneembare kogelkop heeft een stabiliteitsregeling voor de aanhanger en houdt rekening met aangepaste omstandigheden van rijden met extra belasting. Door de afsluitbare kogelkop is deze tevens beschermd tegen diefstal. Deze trekhaak kun je zelf demonteren indien deze niet in gebruik is.

BMW TREKHAAK MET ELEKTRISCH ZWENKBARE KOGELKOP

Deze luxere variant van de BMW trekhaak heeft een elektrisch zwenkbare kogelkop. Dit houdt in dat de trekhaak wordt geactiveerd met een drukknop in de achterklep. Na het activeren komt de trekhaak automatisch onder de achterbumper vandaan. Dit verhoogt het comfort van het gebruik van de trekhaak. Tevens is deze niet zichtbaar wanneer je de trekhaak niet gebruikt. De elektrische trekhaak is verkrijgbaar vanaf de BMW 3 Serie. 

INTERESSE? LAAT WETEN WAAR WE JE BIJ KUNNEN HELPEN EN WIJ NEMEN CONTACT MET JE OP

Heb je een vraag over één van onze acties? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?