Onze Spotlight collectie

Ontdek de beste BMW-accessoires en -producten in the Spotlight. Ontvang exclusieve aanbiedingen en scherpe prijzen op geselecteerde items voor jouw BMW. De producten in de Spotlight wisselen regelmatig. Als je deze aanbiedingen niet wilt missen, volg ons dan op social media.

BMW Natural air

Stap in je BMW en omarm een wereld van verfijnde luxe met BMW Natural Air. Het exclusieve geurverspreidingssysteem is ontworpen om het interieur van jouw auto te verfrissen. Kies uit een scala aan geuren, waaronder:

  • Mountain View;
  • Relaxing Ocean;
  • Mystical Savannah;
  • Tropical Forest; 

Met het elegante design is de Natural Air gemakkelijk te bevestigen aan het ventilatierooster. Bestel jouw Natural Air startkit nu voor € 19,95 in onze webshop.

BMW Natural Air refill

Ontdek een wereld van eindeloze mogelijkheden met BMW Natural Air. Met onze refill collectie kun je telkens weer een nieuwe verfrissende ervaring creëren wanneer je in je BMW stapt. Kies uit een breed scala aan betoverende geuren en maak je rijervaring in jouw BMW compleet.

Door alleen de geurstrip te vervangen en de houder te hergebruiken, belast je de natuur minder en ben je tegelijkertijd vriendelijker voor je portemonnee. Bestel jouw refill set in onze webshop, tijdelijk voor € 9,95 – actieprijs mix 5 refill kits voor € 45,-.

BMW Aircocheck

Altijd genieten van frisse lucht in jouw BMW? Laat de airconditioning van je BMW controleren voor een frisse ervaring. Het kan voorkomen dat de werking van je airco afneemt mogelijk door verdamping van koelmiddel, lekkage of een versleten filter. Daarnaast kan een slecht werkende airco ook nog een negatieve invloed hebben op het brandstofverbruik. In dat geval is het tijd voor een aircocheck. Profiteer nu van het spotlight tarief van € 39.95 * voor een aircocheck.

* Afhankelijk van de diagnose en aantal Liters reinigingsmiddel kunnen de kosten hoger zijn.

BMW Verlengde Pechhulp

Met BMW Verlengde Pechhulp ben je altijd beschermd onderweg. Deze uitgebreide service biedt 24/7 assistentie en dekking in heel Europa, hoef je je nooit meer zorgen te maken voor onverwachte omstandigheden. Sluit BMW Verlengde Pechhulp nu af voor een actie tarief van eenmalig € 35,- voor een jaar, in combinatie met een werkplaatsbezoek voor jouw BMW.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over één van onze acties? Of wil je een proefrit maken? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?