Dé dealer in Nuenen en omgeving voor de merken Dacia, Nissan en Renault

Hedin Automotive heeft twee dealers in Nuenen, direct naast elkaar gevestigd. Hier verkopen wij de merken Dacia, Nissan en Renault, en kun je terecht de nieuwste modellen en een ruime voorraad jonge occasions. Daarnaast is onze dealer in Nuenen dé plek voor vakkundig en merk-erkend onderhoud aan jouw auto. 

Kom langs voor een proefrit of maak eenvoudig online een werkplaatsafspraak via onze werkplaatsplanner. Graag tot snel!

Renault en Dacia-dealer in Nuenen

Aan de Kruisakker 12 vind je onze Renault en Dacia-dealer in Nuenen. Hier staan onze verkoopadviseurs voor je klaar bij het vinden van de ideale auto, nieuw of tweedehands. Verder hebben wij een moderne werkplaats waar wij met originele merkonderdelen werken. Maak online een afspraak en kom langs voor onderhoud, reparatie, APK of bandenwissel.

Adresgegevens:
Kruisakker 12
5674 TZ Nuenen
Tel: 040 299 08 08

Nissan-dealer in Nuenen

Direct naast onze Renault en Dacia-dealer in Nuenen vind je onze dealer voor Nissan. Een mooie showroom met nieuwe modellen en een ruime voorraad nieuwe en tweedehands auto's. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren. Daarnaast ben je van harte welkom in onze werkplaats voor vakkundig onderhoud of reparatie.

Adresgegevens:
Kruisakker 14
5674 TZ Nuenen
Tel: 040 299 08 08

De automerken van onze dealer in Nuenen

Meer werkplezier. Kom werken bij onze dealer in Nuenen

Op zoek naar een baan in de autobranche? Hedin Automotive heeft doorlopend mooie vacatures openstaan. Met meer dan 60 vestigingen en meer dan 25 automerken vind je altijd een uitdaging die bij je past. Is een functie als verkoopadviseur, autotechnicus, vestigingsmanager of klantcontactmedewerker iets voor jou? Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Ontdek online alle vacatures en solliciteer direct. 

Veelgestelde vragen over de Hedin Automotive-dealers in Nuenen

Welke automerken verkoopt jullie dealer in Nuenen?

Bij onze dealers in Nuenen kun je terecht voor Nissan, Dacia en Renault. Daarnaast vind je een ruime voorraad aan occasions.

Mijn auto heeft onderhoud nodig. Hoe maak ik een afspraak voor onderhoud bij de dealer in Nuenen?

Dit kan online via onze werkplaatsplanner of je kunt direct telefonisch contact opnemen met de dealer.

Verkoopt de dealer in Nuenen occasions?

Ja, wij verkopen zowel nieuwe auto's als occasions. Deze kun je bij ons kopen, leasen of financieren. Ontdek hier onze voorraadauto's in Nuenen. 

Wat is het adres van de Hedin Automotive-dealer in Nuenen?

Onze dealers in Nuenen zitten direct naast elkaar, op de Kruisakker 12 en Kruisakker 14.