Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Nissan in Waalre

Bezoek de showroom van Nissan-dealer Waalre 

Wil je graag de nieuwste modellen an Nissan bekijken, een proefrit maken in een Nissan naar keuze of heb je een vraag over het kopen, leasen of financieren van een nieuwe of tweedehands Nissan? Je bent van harte welkom bij onze Nissan-dealer in Waalre.

Daarnaast staan onze gecertificeerde monteurs voor je klaar in onze garage voor onderhoud, reparatie, de APK en meer. Hier werken wij met originele Nissan onderdelen. Maak eenvoudig online jouw afspraak.

Bij onze Nissan-dealer in Waalre vind je de volgende faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Nissan op voorraad in Waalre

Woon je in de buurt van Waalre en ben je op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Kom langs bij onze Nissan-dealer in Waalre en ontdek onze uitgebreide voorraad Nissan modellen. Deze kun je direct kopen, leasen of financieren.

Onderhoud en service bij Nissan Waalre

Kom langs voor onderhoud of reparatie bij Nissan-dealer Waalre en houd jouw Nissan in topconditie. Wij zijn erkend merk-dealer en werken met originele onderdelen. En wist je dat je garantie krijgt op onze werkzaamheden?