Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Dacia in Helmond

Bezoek onze Dacia-dealer in Helmond

Bij onze Dacia-dealer in Helmond ben je aan het juiste adres voor het kopen, leasen of financieren van een Dacia. Wij hebben de nieuwste modellen van Dacia klaarstaan, maar ook een ruime voorraad met occasions. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale auto.

Daarnaast verwelkomen wij je graag in onze Dacia-garage in Helmond voor vakkundig onderhoud, reparatie, een APK, een bandenwissel en meer. Maak eenvoudig online een afspraak voor jouw Dacia.

Dacia Helmond heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap! 

Dacia uit voorraad kopen in Helmond

Kom langs bij onze Dacia-dealer in Helmond en bekijk onze ruime voorraad met nieuwe en tweedehands Dacia modellen. Onze voorraadauto's zijn rijk uitgerust en scherp geprijsd. Wij helpen je graag bij het vinden van de ideale Dacia.

Dacia onderhoud en service in Helmond

Onze Dacia-dealer in Helmond is officieel merk-erkend dealer. Dit houdt in dat wij de juiste kennis en onderdelen in huis hebben om jouw Dacia in topconditie te houden. Kom langs voor onderhoud of reparatie. Graag to snel!