Openingstijden Peugeot-garage Hedin Automotive in Helmond

Peugeot-servicepunt en occasion-dealer in Helmond

Is jouw Peugeot toe aan onderhoud of reparatie? Hedin Automotive is officieel Peugeot-servicepunt in Helmond. Hier werken onze gecertificeerde monteurs met originele onderdelen en krijg je garantie op onze werkzaamheden. Maak eenvoudig een afspraak via onze online werkplaatsplanner.

Daarnaast kun je bij onze Peugeot occasion-dealer in Helmond terecht voor het kopen, leasen of financieren van een mooie occasion. Wij hebben een ruim aanbod jong gebruikte personenauto’s en bedrijfswagens en je profiteert altijd van scherpe acties! Ons team staat voor je klaar en adviseert je graag. 

Bij ons Peugeot-servicepunt in Helmond hebben we grofweg de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 25 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Peugeot occasions in Helmond

Op zoek naar een tweedehands Peugeot personenauto of bedrijfswagen? Bij Hedin Automotive in Helmond hebben we een grote voorraad scherp geprijsde modellen staan. Bij ons krijg je altijd een goede deal!

Peugeot onderhoud en service

Wil je onderhoud, reparatie of een APK keuring aan jouw Peugeot laten uitvoeren? Is het tijd voor klein of groot onderhoud of wil je jouw banden laten wisselen? Wij staan graag voor je klaar bij onze Peugeot-garage in Helmond.

Veelgestelde vragen over onze Peugeot-garage in Helmond

Wat is het adres van de Peugeot-garage in Helmond?

Je vindt onze Peugeot-garage aan de Varenschut 9A in Helmond.

Wat zijn de openingstijden van het Peugeot-servicepunt in Helmond?

Van maandag tot en met vrijdag is de showroom van Peugeot-dealer Hedin Automotive in Helmond is geopend van 09:00 – 18:00 en op zaterdag van 09:00 – 17:00. De werkplaats is geopend van 08:00 – 17:00 en is op zaterdag gesloten. 

Voor welke service kan ik terecht bij de Peugeot-garage in Helmond?

Voor alle type service, onderhoud of reparaties aan je Peugeot personen- en bedrijfswagens ben je welkom bij Peugeot-dealer Hedin Automotive Helmond.

Verkoopt de Peugeot-dealer in Helmond ook occasions?

Onze Peugeot-dealer in Helmond is officieel Peugeot-servicepunt en occasion-dealer. Dit betekent dat je voor een tweedehands Peugeot bij ons terecht kunt, maar voor een nieuwe Peugeot verwijzen we je graag naar één van onze andere vestigingen.