Openingstijden Janssen Kerres / Hedin Automotive Nissan in Helmond

Dé Nissan-dealer in Helmond en omgeving

Aan de rand van Houten vind je onze Nissan vestiging. Je bent bij ons altijd van harte welkom voor het kopen, onderhouden en repareren van jouw Nissan! Onze vestiging heeft een grote showroom, een grote voorraad auto’s en onderdelen en moderne werkplaats met de volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Nissan op voorraad in Helmond

Liever niet wachten op levertijd, maar direct beginnen met genieten? Kies voor een Nissan uit voorraad. Bij onze Nissan-dealer in Helmond hebben wij een ruime voorraad met nieuwe en tweedehands Nissan modellen die je direct kunt kopen, leasen of financieren.

Onderhoud en service bij Nissan-dealer Helmond

Kies voor vakkundig onderhoud bij een erkende dealer en kom langs bij onze Nissan-dealer in Helmond. Hier hebben onze gecertificeerde monteurs de juiste kennis en onderdelen paraat om jouw Nissan in topconditie te houden.