Openingstijden Hedin Automotive Renault in Nuenen

Breng een bezoek aan Renault-dealer Hedin Automotive in Nuenen

Wil je graag een Renault kopen, leasen of financieren? En kies je dan één van de nieuwste modellen of ga je voor een mooie occasion? Bij onze Renault-dealer in Nuenen helpen we je graag bij het maken van je keuze met vrijblijvend advies. Wij hebben een grote voorraad met nieuwe en tweedehands modellen voor je klaarstaan.

Daarnaast kun je bij de garage van onze Renault-dealer in Nuenen uiteraard terecht voor onderhoud en reparatie aan jouw huidige auto. Wij zijn erkend dealer en werken met originele onderdelen. Maak eenvoudig online een afspraak en kom langs!

Bij onze Renault-dealer in Nuenen hebben wij grofweg volgende faciliteiten: 

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Nuenen. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Nuenen heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Nuenen ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Renault op voorraad in Nuenen

Liever niet wachten maar direct rijden in jouw nieuwe auto? Dat kan: kies voor een nieuwe of tweedehands auto uit onze voorraad bij Renault-dealer Nuenen. Onze voorraadauto's kun je direct kopen, leasen of financieren. Kom je snel bij ons in Nuenen langs voor een proefrit? 

Renault onderhoud en service in Nuenen

Is jouw Renault toe aan onderhoud of reparatie? Bij onze Renault-dealer in Nuenen staan we voor je klaar met de juiste kennis en onderdelen. Plan online een afspraak of neem telefonisch contact op en kom langs voor onderhoud, reparatie, de APK, een bandenwissel en meer.