Hedin Automotive Renault in Kerkrade (voorheen Janssen Kerres)

Openingstijden Hedin Automotive Renault in Kerkrade

Bezoek onze Renault-dealer in Kerkrade

Kom langs bij Renault-dealer Hedin Automotive in Kerkrade en maak kennis met de nieuwste modellen van Renault, maak een proefrit in een model naar keuze of stel je vragen aan één van onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag bij het vinden van een nieuwe of tweedehands auto en hebben een ruime voorraad auto's klaarstaan die je direct kunt kopen, leasen of financieren.

Daarnaast ben je in de garage van onze Renault-dealer in Kerkrade aan het juiste adres voor vakkundig onderhoud met originele materialen, reparaties, de APK of een bandenwissel. Maak online jouw afspraak in onze garage en graag tot snel!

Bij onze Renault-dealer in Kerkrade vind je de volgende faciliteiten:

  • Gratis parkeren
  • Gratis WiFi
  • Gezellige showroom
  • Moderne werkplaats
  • Verse bonenkoffie

Maak een showroomafspraak

Wist je dat je gemakkelijk online een showroomafspraak kunt maken? Je reserveert dan een datum en tijdstip zodat je zeker weet dat wij alle tijd voor je hebben. Wel zo fijn!

Nieuwe naam en nieuwe site voor Janssen Kerres Renault Kerkrade. Welkom bij Hedin Automotive. Autohart van Nederland.

Jouw vertrouwde dealer in Kerkrade heeft een andere naam. Sinds februari 2024 gaat Janssen Kerres verder onder de vlag van Hedin Automotive. Autohart van Nederland. Alle informatie over jouw dealer, het bekijken van nieuwe modellen of het maken van een werkplaatsafspraak kan voortaan via hedinautomotive.nl. Uiteraard blijven de medewerkers en onze service in Kerkrade ongewijzigd. De vertrouwde gezichten staan hier graag voor je klaar.

Kom werken bij Hedin Automotive – het Autohart van Nederland

Met meer dan 20 automerken en meer dan 60 vestigingen heeft Hedin Automotive altijd gave vacatures openstaan. Van verkoopadviseur tot autotechnicus en van klantcontactmedewerker tot vestigingsmanager. Wat ons verbindt is dat al onze medewerkers een hart hebben voor auto’s of een passie om met auto’s te werken. Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen? Bekijk onze vacatures en vind direct jouw volgende stap!

Renault op voorraad in Kerkrade

Wil liever vandaag dan morgen in jouw nieuwe Renault rijden? Kom langs bij onze Renault-dealer in Kerkrade en bekijk onze voorraad nieuwe en tweedehands modellen. Je bent van harte welkom voor een proefrit en we vertellen je graag meer over het kopen, leasen of financieren van een Renault uit voorraad.

Renault onderhoud en service in Kerkrade

Bij onze Renault-dealer in Kerkrade houden we jouw auto in topconditie. Wij zijn erkend Renault-dealer, onze gecertificeerde monteurs werken met originele Renault onderdelen en we hebben jarenlange ervaring met het merk. Maak online een afspraak in onze garage en kom langs.