Onderhoud bij officiële Renault-dealer Hedin Automotive

Bij Hedin Automotive doen we er alles aan om jou en jouw Renault zo veilig en prettig mogelijk onderweg te houden. Daarbij is het belangrijk dat je regelmatig onderhoud aan je auto laat uitvoeren en software up to date houdt. Het onderhoud, maar ook verschillende controles, kun je het beste laten uitvoeren bij een officiële Renault-dealer zoals Hedin Automotive. Wij beschikken niet alleen over goed opgeleide monteurs met een passie voor het merk, maar ook over de juiste apparatuur om je Renault te controleren op storingen en eventuele updates. 

Kom langs voor een gratis Renault systeemcheck en breng de software up to date! Lees verder voor meer informatie.

Gratis Renault systeemcheck en een software update

Als je auto niet altijd door een officiële Renault-garage is onderhouden kan er een achterstand komen in het elektrische systeem van de auto. Ook de software moet regelmatig worden voorzien van een update. Dit alles draagt bij aan de levensduur en kwaliteit van je auto, maar ook aan je eigen veiligheid. Om dit te controleren voeren wij een gratis systeemcheck van jouw Renault uit.
Wij controleren de systemen en weten direct of er onderhoud of updates nodig zijn. Mocht dit het geval zijn dan krijg je van ons 20% korting op de update. En is je Renault ouder dan 5 jaar? Dan krijg je 25% korting op onderdelen! 
Meer weten? Lees er alles over op onze Economy Onderhoud pagina.

Maak snel online een afspraak voor jouw Renault systeemcheck en zorg ervoor dat hij weer helemaal up-to-date is!

Veelgestelde vragen over de gratis Renault systeemcheck

Wat is een Renault systeemcheck?

Dit is een check waarbij wij je Renault controleren op eventuele storingen, terugroepacties en software. Dit moet up-to-date blijven zodat je auto veilig is en blijft. 

Ik heb een storing in mijn Renault, wat kan ik hieraan doen?

Als je auto een storing geeft dan is dit waarschijnlijk een software probleem. Wij kunnen deze storing voor je uitlezen en uiteraard ook herstellen. Hier hebben wij speciale apparatuur voor en bovendien speciaal opgeleid personeel.

Wordt mijn software gecontroleerd tijdens het onderhoud?

Tijdens het onderhoud wordt je Renault altijd gecontroleerd op storingen en de laatste software updates. Dit kan echter alleen bij een officiële Renault-dealer. Mocht je jouw auto niet via een officiële Renault-dealer hebben gekocht of onderhouden hebben dan kan het voorkomen dat je auto hierin een ‘achterstand’ heeft.

Stel je vraag