Renault APK

Kom langs voor een APK en betaal slechts € 29!

APK voor slechts € 29 all-in bij Renault-dealer Hedin Automotive

Verloopt de APK van jouw Renault binnenkort? Maak dan nu eenvoudig een afspraak bij Hedin Automotive. Renault-dealer Hedin Automotive is merk-erkend en de keuring wordt altijd uitgevoerd door één van onze ervaren en gecertificeerde keurmeesters. Daarnaast betaal je bij Hedin Automotive een eerlijke all-in prijs van € 29 en is de auto vaak klaar terwijl je wacht. Graag tot snel in de werkplaats!

Combineer de APK me je onderhoudsbeurt

Is jouw Renault ook aan onderhoud toe? Combineer dan de APK met een onderhoudsbeurt. Op die manier is de APK helemaal gratis! Geef eenvoudig in de werkplaatsplanner aan dat je ook onderhoud wenst.  

De APK bij Hedin Automotive

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een verplicht controlemoment. Tijdens de APK wordt je auto geïnspecteerd en gekeurd op verschillende punten die belangrijk zijn voor de verkeersveiligheid en het milieu. Renault-dealer Hedin Automotive biedt APK goedkeurgarantie. Dit houdt in dat als de auto in eerste instantie niet goedgekeurd is, wij na het plegen van onderhoud de auto gratis herkeuren.

De APK duurt ongeveer twee uur en je kunt bij het maken van de afspraak eenvoudig aangeven of je:

  • wilt wachten (gratis koffie en wifi!)
  • gebruik wilt maken van een gratis leenfiets
  • kiest voor vervangend vervoer
  • kiest voor onze haal- en brengservice

Voor deze laatste twee opties worden meerkosten gerekend.

Veelgestelde vragen over de Renault APK

Hoeveel kost de Renault APK bij Hedin Automotive?

De APK van jouw Renault kost bij Hedin Automotive € 39.

Hoe vaak moet mijn Renault APK gekeurd worden?

Een nieuwe benzineauto moet APK worden gekeurd na vier, zes en acht jaar. Daarna moet deze jaarlijks worden gekeurd. Bij een nieuwe dieselauto is de eerste APK na drie jaar en daarna elk jaar.

Kan ik mijn Renault ook eerder APK laten keuren dan de vervaldatum?

Ja, dat kan. Het is mogelijk om je auto vanaf twee maanden voor de APK-vervaldatum opnieuw te laten keuren. Je nieuwe APK-vervaldatum verandert dan niet.

Kan ik alleen bij jullie terecht voor een APK van een Renault?

Nee, ook andere merken auto’s zijn welkom. Hedin Automotive is merk-erkend dealer van 17 automerken en heeft alle kennis in huis.