Kopen vanaf

€ 12.490

Bijtellingspercentage

16%

Ontdek de nieuwe Renault Twizy

De Renault Twizy is een compacte elektrische vierwieler waarin je geen keuze hoeft te maken tussen comfort en functionaliteit. De Twizy biedt allebei. Het is een ultieme stadsauto. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. De Twizy is compact en heeft een kleine draaicirkel. Met het vooruitstrevende design en vormgeving voldoet de Renault Twizy aan alle voorwaarden voor het perfecte stadsvoertuig: flexibel, schoon en veilig. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto?
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Renault Twizy uitvoeringen

Brochure en prijslijst

Nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over de Renault Twizy? Download dan nu online de brochure en prijslijst. Hierin vind je alle informatie over de uitvoeringen, opties en actuele prijzen.

Ontdek de Renault Twizy?

Ervaar de Renault Twizy zelf tijdens een proefrit bij een van onze Hedin Automotive vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Urban Mobility

De Renault Twizy is perfect voor korte ritjes door de stad of voor woon-werkverkeer. De 100% elektrische tweezitter is anders dan wat er vandaag op de weg te vinden is. De auto is verkrijgbaar in twee versies plus een eenpersoons versie met extra laadruimte. Met een scooter rijbewijs mag je in de Twizy 45 rijden.  

Hedin Automotive is jouw Renault dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag over dit model? Of wil je een proefrit om deze auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Twizy

Hoeveel km kan je rijden van de Renault Twizy?

Je kan maar liefst 100 kilometer rijden met de Renault Twizy. De Twizy is helemaal elektrisch en heeft geen CO2-uitstoot.

Is de Renault Twizy een stadsauto? 

De Renault Twizy is een echte stadsauto. Met de Renault Twizy hoef je je geen zorgen te maken over een parkeerplek, vanwege de compacte maat is er altijd een plekje te vinden.

Mag je in de Renault Twizy rijden met een scooter rijbewijs?

Je mag alleen met een scooter rijbewijs in de Renault Twizy 45 rijden.