Ontdek de nieuwe Renault Trafic Passenger

De nieuwe Renault Trafic Passenger heeft een nog krachtigere uitstraling. Met Full LED-koplampen, met chroom afgewerkte grille en een zeer ruim interieur. Ervaar nu zelf de luxe van extra ruimte. Geen tenten meer op de achterbank, koffers of grote tassen, alles past in de ruime bagageruimte. Ook zijn er genoeg opbergvakken. Daardoor zit iedereen comfortabel en kan iedereen genieten van de reis. 

Benieuwd naar de inruilwaarde van je auto.
NL KLIK HIER
Binnen 2 minuten in je mailbox
Een goede en snelle indicatie

Renault Trafic Passenger downloads

Ben je op zoek naar alle details, de verschillende uitvoeringen, motoren, opties en natuurlijk de actuele prijzen van de Renault Trafic Passenger? Download dan gemakkelijk de brochure. Hierin kun je alle informatie vinden vanaf de bank.

Ontdek de Renault Trafic Passenger

Ervaar de Renault Trafic Passenger zelf tijdens een proefrit bij een van onze Hedin Automotive vestigingen. Liever eerst online verder kijken? Bekijk dan onze voorraad.

Pas de Trafic aan jouw behoeften aan

Door de grote bagageruimte en het onafhankelijk van elkaar in te stellen interieur pas je de nieuwe Trafic Passenger aan jouw behoeften aan. Er kunnen tot wel negen passagiers mee, zonder dat dit ten koste gaat van de bagageruimte. 

Hedin Automotive is jouw Renault-dealer

Bij Hedin Automotive zijn wij specialist op het gebied van Renault. In onze showroom staat het meest complete aanbod voor jou klaar. Maak gemakkelijk online een afspraak voor een vrijblijvende proefrit. Zo kun je zelf ervaren of deze voldoet aan je verwachtingen.

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit maken in één van onze bedrijfswagens? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Ook interesse in deze diensten van Hedin Automotive?
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Weten wat jouw huidige auto waard is?

Via de online taxatie module van Hedin Automotive vraag je online in slechts 1 minuut de inruilwaarde van jouw huidige auto aan. Wij kunnen met een aantal gegevens van je auto een indicatieve inruilwaarde van jouw auto berekenen. Wat is jouw auto waard?

Veelgestelde vragen over de Renault Trafic Passenger

Hoeveel passagiers passen in de Renault Trafic Passenger? 

In de Renault Trafic Passenger passen negen personen, zonder dat dit ten koste gaat van de bagageruimte.  

 

Is de Renault Trafic leverbaar met automaat?

Ja, de Renault Trafic is leverbaar met een automaat.