7x zekerheid biedt 7x voordeel bij Hedin Automotive

Met de 7 zekerheden van Renault profiteer jij bij Renault-dealer Hedin Automotive van maar liefst 7 unieke acties. Zo ontvang je 3 jaar gratis onderhoud, 3 jaar gratis garantie én tot wel € 1.000 extra inruilwaarde! Daarnaast krijg je gratis Routeservice Europa pechhulp en ben je verzekerd van prijsgarantie. Zo geniet jij optimaal van je nieuwe Renault en kun je dit jaar nog wegrijden in een compacte Clio, krachtige Captur óf een stoere Arkana.

Binnen 3 maanden rijden
3 jaar garantie
3 jaar onderhoud
3 jaar Renault Route Service
Vaste prijsgarantie
€ 1.000 extra inruilwaarde
Extra scherp rentetarief

Renault actiemodellen

Renault Clio - Equilibre - Hybrid Days

Renault Clio

E-Tech Hybrid

Kopen vanaf

€ 25.665


De Renault Clio E-Tech Hybrid is nu verkrijgbaar vanaf € 25.665 met € 1.000 extra inruilwaarde!

Standaard geleverd met o.a.:

 • Automatische versnellingsbak
 • EASY LINK multimediaysteem
 • 7 inch touchscreen R-Plug en DAB+ met 4 speakers
 • Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels
 • Parkeersensoren achter
 • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar

Liever een benzine uitvoering van de Clio? Die is beschikbaar vanaf 22.795

Renault Captur - Evolution- Hybrid Days

Renault Captur

E-Tech Hybrid

Kopen vanaf

€ 32.695


De Renault Captur E-Tech Hybrid is nu verkrijgbaar vanaf € 32.695 met € 1.000 extra inruilwaarde!

Standaard geleverd met o.a.:

 • Automatische versnellingsbak
 • Renault Handsfree Card
 • EASY LINK multimediasysteem
 • Navigatiesysteem met 7 inch touchscreen
 • Verwarm- en inklapbare buitenspiegels

Liever een benzine uitvoering van de Captur? Die is beschikbaar vanaf € 28.325.

Renault Arkana - Techno- Hybrid Days

Renault Arkana

E-Tech Hybrid

Kopen vanaf

€ 35.985


De Renault Arkana E-Tech Hybrid is nu verkrijgbaar vanaf € 35.985 met € 1.000 extra inruilwaarde!

Standaard geleverd met o.a.:

 • Automatische versnellingsbak
 • EASY LINK multimedia- en navigatiesysteem
 • Elektronische airconditioning
 • Achteruitrijcamera
 • LED PURE VISION koplampen

Rijden binnen 3 maanden - Alle geselecteerde modellen op voorraad

Kopen

Kies je ervoor om je nieuwe Renault te kopen? Dan profiteer je altijd van de scherpte prijzen bij Hedin Automotive. En na de aanschaf staan wij voor je klaar om het onderhoud aan jouw auto te verzorgen. Dát is service.

Private lease

Liever een vast bedrag per maand betalen? Kies dan voor private lease van Hedin Automotive. Wij kunnen je scherpe tarieven bieden zodat jij zorgeloos op weg kunt. Bekijk hier ons private lease aanbod.

Financieren

Een auto kopen is een flinke investering. Wist je dat je je nieuwe auto ook kunt financieren? Informeer naar de verschillende tarieven door het formulier op deze pagina in te vullen.

Benieuwd naar de inruilwaarde van je huidige auto?

Gebruik onze online taxatietool. In slechts twee stappen ontvang je een indicatieve inruilwaarde voor jouw auto. Deze inruilwaarde berekenen wij op basis van marktgegevens en onze eigen database. Zo heb je snel een goede indicatie wat je voor je huidige auto terug zou kunnen krijgen en hoef je niet direct naar de showroom. Wel zo handig!

Interesse? Laat weten waar we je bij kunnen helpen en wij nemen contact met je op

Heb je een vraag? Of wil je een proefrit om de auto te ervaren? Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden of om een proefrit met je in te plannen. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Direct contact?

Direct de beste deal? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een showroomafspraak bij een van onze vestigingen.

Voorwaarden


1. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een Renault GarantiePlus verzekering. Met deze verzekering wordt de standaard garantie van 24 maanden verlengd met een aanvullende garantieperiode van 12 maanden met een maximale kilometerstand van 50.000 km. U kunt gedurende de looptijd van uw GarantiePlus verzekering tevens kostenloos gebruik maken van Renault Route Service die bij pech voor onderdak zorgt of vervangend vervoer. En met de GarantiePlus Pas, die u bij deze verzekering ontvangt, kunt u vrijwel overal in Europa bij elke Renault-dealer terecht.

2. Bij aankoop van een geselecteerd voorraadmodel van de Renault Clio, Captur of Arkana ontvangt de klant kosteloos een onderhoudscontract voor de periode van 3 jaar met een maximum kilometerstand van 40.000. Voor meer informatie over de algemene voorwaarden van het onderhoudscontract kunt u de volgende link raadplegen: https://cdn.group.renault.com/ren/nl/overig/algemene-voorwaarden-my-revision.pdf

3. Voor de Renault Clio, Captur en Arkana die tot en met 31 maart 2023 geleverd en tenaamgesteld zullen worden gelden de (prijs-)afspraken die u met uw dealer heeft gemaakt. Het vermelde aanbod is niet geldig in combinatie met de doorlopende Renault Private Lease aanbiedingen. Het vermelde aanbod kan wel worden gecombineerd met het Renault Flex Choice-financieringsaanbod. Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod. De uiterste registratiedatum voor dit aanbod is 30 juni 2023.