Fiat APK bij Hedin Automotive

Heb je de oproep vanuit het RDW ontvangen dat jouw Fiat APK gekeurd moet worden? Bij Hedin Automotive betaal je in combinatie met een onderhoudsbeurt €19,95 voor de APK. Kom je voor een losse APK? Dan betaal je €39.95. 
Ben je in het bezit bent van een Fiat Service Plus Pas? Dan wordt de APK gratis uitgevoerd tijdens een onderhoudsbeurt. De afmeldkosten bij het RDW zijn dan nog wel voor jouw rekening.

Plan eenvoudig en snel een afspraak voor de APK van jouw Fiat via de werkplaatsplanner.  

Eerlijk advies bij de APK van jouw Fiat

Tijdens de APK controleren we alle belangrijke onderdelen van je auto. Als we onderdelen tegenkomen die aan vervanging toe zijn, nemen we contact met je op. Je krijgt een vrijblijvende offerte inclusief APK-afmeldkosten. Zo kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.  

APK controle van jouw Fiat

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is verplicht voor alle Nederlandse auto’s. Het is een algemene controle van de belangrijkste functies van je auto. Denk aan het controleren van de banden, remmen, uitlaat en verlichting. Je krijgt automatisch bericht van de RDW als je APK verloopt.  

Plan eenvoudig een afspraak bij jou in de buurt en kom langs!

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag of wil je meer weten?  Vul dan dit formulier in en wij nemen contact met je op om je vragen te beantwoorden. Wel zo gemakkelijk!
Hoe kunnen we je het beste bereiken?

Veelgestelde vragen over Fiat APK

Kan ik de APK combineren met een onderhoudsbeurt? 

 Ja. Bij Hedin Automotive is het mogelijk om de APK van je auto te combineren met een kleine of grote onderhoudsbeurt.  

Wanneer moet ik een APK aanvragen? 

Je krijgt vanzelf bericht dat de APK van je auto afloopt. Voor de vastgestelde datum moet je auto dan opnieuw gekeurd zijn. Als je dat niet doet, ontvang je automatisch een boete van het Centraal Justitieel Planbureau. Wanneer de APK uitgevoerd moet worden hangt af van de datum van eerste toelating:  

Ligt de datum van de eerste toelating na 1 januari 2005? Dan moeten auto’s met benzine- of elektromotor na vier, zes en acht jaar gekeurd worden. Daarna moet er jaarlijks een APK uitgevoerd worden. Heb je een dieselauto? Dan is de eerste APK na drie jaar. Daarna is het verplicht om jaarlijks een APK uit te voeren.  

  • Ligt de datum van de eerste toelating voor 1 januari 2005? Dan is de eerste APK na drie jaar. Daarna is de APK jaarlijks verplicht.  
  • Als het voertuig dertig jaar of ouder is, is de APK elke twee jaar verplicht.  
  • Als de datum van eerste toelating voor 1 januari 1960 is, heeft de auto geen APK-plicht meer.